Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Maak je neus en holtes vrij en laat je niet bij de neus nemen

Rineke van den Berg - Friday, October 02, 2020


Voel jij je ook zo vaak bij de neus genomen als je een neusspray koopt en veel later de inhoud leest van de ingrediënten.....
Soms is jouw nieuwe duur betaalde product alleen maar water (gedemineraliseerd) met daarin opgelost keukenzout( natrium chloride).

Wat kan je verder doen dan alleen maar goed opletten op de inhoud stoffen? Onderzoek de werkstoffen in deze neusspray en wellicht sla je dan stijl achterover. Reguliere en huismerken bevatten vaak Xylolmetazoline. Deze stof is verslavend tot en met. Staat ook genoemd als doping op de gelijknamige dopingwet. Dus als je als argeloze top wielrenner een neusspray met dit ingrediënten gebruikt....tja dan doe je niet meer mee.
Gewoon te koop in de reguliere winkels, drogisten en apothekers. Dure verslavende neussprays voel je niet alleen in je portemonnee, nee! Echt gezonde producten helpen je op een zachte helende wijze en dat hoeft echt niet veel te kosten. 

Welke natuurlijk methodes kan je dan wel veilig en voordelig toepassen?

Nano zink & zilver KNO spray: Werkt krachtig tegen virussen en bacteriën, verzacht het neusslijmvlies en gaat zwelling tegen. Goed bij griep en verkoudheid maar ook bij hooikoorts en voorhoofdsholte ontstekingen. Leeftijd: Van 0 tot 100 jaar.

Zo kun je wel 26 maal je neusspray hervullen met voor maar € 2,65 per navulling. Mooi meegenomen toch ….met een "strenge" winter voor de boeg.
Natuurlijk kun je dit pakket op andere wijze voor je weerstand gebruiken. Je ontvangt bij de aankoop een uitgebreide beschrijving.


RESTORE sinusspray: Reinigt de neus en de sinussen. Door de unieke 100% natuurlijke samenstelling en fijne vernevelspray reinigt dit product niet alleen de holtes maar helpt ook de slijmvliezen te hydrateren en maakt de passage van de holtes naar de neus vrij. Deze spray is ook na te vullen met de grote verpakking. kijk hier

Maak je eigen neusspray incl recept
Voor totaal € 3,75, wat zout en water maak je met deze lege neusspray telkens weer jouw eigen neusspray.
Kijk hier voor deze orginele neusspray

We wensen je een heel ruimdenkende en ademvrije winter toe in alle eenvoud met je neus in de wind.
Ennnn laat je niet bij de neus nemen. Verruim je adem en je blik.