Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

van slootwater, zuiver drinkwater maken?

Piet Kukler - Wednesday, August 30, 2017


Het klinkt helemaal erg onwaarschijnlijk! Van slootwater goed drinkwater maken. Toch is het mogelijk.....en dat zonder enige elektrische aansluiting.
De Aganippe heeft een unieke methode van filteren en vitaliseren. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van de zwaartekracht, het natuurlijke effect dat water naar beneden stroomt en gaat wervelen. Het klinkt allemaal te simpel.
Langzaam stroomt het water (leiding-of regenwater) door alle lagen van de Aganippe. Deze lagen bestaan uit natuurlijke en zuiverende materialen. Hierdoor verkrijg je een zuiver en lekker wegdrinkend vitaal water.

Ook wanneer de waterzuiveringsmaatschappijen in hun beweringen gelijk hebben, wanneer ze zeggen dat het Nederlandse drinkwater in velerlei opzichten beter is dan het drinkwater uit andere Europese landen, betekent dit nog lang niet dat men al het leidingwater gedachteloos kan consumeren.

De lagen van de filters:

  1. Actieve koolstoffilter uit kokosschalen
  2. Met zilver geactiveerde aktieve koolstof
  3. PI  - kwartszand
  4. Mineraalzand
  5. Zeolite
  6. Met zilver geïmpregneerde EM-keramiek

Aganippe, nimf en dochter van de riviergod, en hoedster van de meest inspirerende en gezonde waterbron ooit. Deze bron aan de voet van de Griekse berg Helikon schenkt de mensheid levensenergie en een goede gezondheid. De reizigers die zich laafden aan dit bijzondere water werden vervuld met vreugde voor het leven.
Onze jarenlange zoektocht naar een geschikt waterfilter, die aan onze strenge eisen moest voldoen, leverde niets op. Totdat we in aanraking kwamen met het Aganippe waterfilter. Deze waterfilter voldeed op alle fronten aan onze hoogste eisen en deed zelfs meer dan dat! Aganippe de waternimf uit de Griekse mythologie is geen sprookje maar een gezonde werkelijkheid, gemakkelijk toepasbaar in elk huis. Aganippe’s  inspirerende en gezonde waterbron voorziet ieder huishouden van een unieke natuurlijke waterbron! 

Aganippe waterfilter
De Aganippe waterfilter is een tweestappen filter dat uit een hoogwaardige keramische filter en een mineralenfilter (premiumfilter) is opgebouwd. Het hart, het unieke mineralenfilter, is uit vijf verschillende mineraallagen opgebouwd en schenkt u mild, zacht, gereinigd en gevitaliseerd drinkwater. 
De Aganippe waterfilter werkt geheel zonder stroom. Op natuurlijke wijze stroomt het water volledig zonder druk door de filters, waardoor het water zich op volkomen vrije wijze vitaliseren en regenereren kan. 
Ook in het gebruik is de Aganippe simpel. Gebruik leidingwater of regenwater voor de Aganippe. U brengt het water boven in het vulreservoir en het resultaat is kwalitatief schoon en vitaal drinkwater. 

Het medium water
Water is een medium dat verontreinigingen en afvalstoffen die bij stofwisselingsprocessen vrijkomen afvoert. Zo wordt het lichaam op de juiste wijze schoongehouden. Wij bestaan immer voor 70% uit water. Water is van levensbelang: alle lichaamsprocessen worden geholpen door de levenskracht van water.
Hoe schoner onze lichaamsvloeistof is, des te beter afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en essentiële stoffen kunnen worden aangevoerd naar de plaats waar deze nodig zijn.
Ons drinkwater is allang niet meer zuiver te noemen, daarvoor bevat ons drinkwater teveel stoffen die er niet in thuis horen.  
Door het consumeren van onnatuurlijke stoffen die in ons voedsel verwerkt zijn, is lichaamsverzuring een groot probleem geworden. De afvalstoffen kunnen niet goed meer afgevoerd worden doordat ons drinkwater ook verzuurd is. Hierdoor ontstaan de moderne gezondheidsproblemen die uitmonden in ziek-zijn. Jouw lichaam heeft zuiver water nodig om alle ongerechtigheden uit het lichaam te verwijderen en erger te voorkomen.  
Door het actieve- en zilveractieve koolstof, samen met Zeolith, worden ongewenste kalk, nitraat, zware metalen en andere ongewenste elementen  d.m.v. ionenuitwisseling uit het leidingwater gezuiverd. Het Aganippe water smaakt zacht en vitaal, ruikt neutraal en is een krachtige lichaamsreiniger. Het vult de mineralenbalans aan en laat de gezonde  lichaamssappen weer vloeien. Deze dragen ertoe bij dat het water weer meer basisch (ph neutraal) wordt.
Door deze Aganippe waterfilter krijgt je op eenvoudige wijze een zeer smaakvol drinkwater. Je zult ook merken dat dranken een betere smaak krijgen.
Let op: om uw waterkwaliteit (van de Aganippe) duurzaam van een goede kwaliteit te voorzien is het noodzakelijk dat u regelmatig de filters vervangt. Ongeveer eenmaal per 6 tot 9 maanden. Ook is het belangrijk om wekelijks de filters en het apparaat schoon te maken.

Water is belangrijk! Drink daarom voldoende water.

Wil je eerst een glaasje Aganippe water proeven? Kom dat langs op vrijdagmiddag bij Sundancer kijk hier voor de openingstijden.