Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Aganippe - Uw natuurlijke waterbron in huis

Rineke van den Berg - Friday, May 27, 2016


AGANIPPE – UW NATUURLIJKE WATERBRON IN HUIS

Nu t/m 31 mei 2016 van € 239,00 voor € 199,00 Hierna geldt de oorspronkelijke prijs 

Aganippe, nimf en dochter van de riviergod, en hoeder van de meest inspirerende en gezonde waterbron ooit. Deze bron aan de voet van de Griekse berg Helikon schonk de mensheid levensenergie en een goede gezondheid. De reizigers die zich laafden aan dit bijzondere water werden vervuld met goede gezondheid en levensvreugde.

Onze jarenlange zoektocht naar een waterfilter, die aan onze strenge eisen moest voldoen, leverde niets op, totdat we in aanraking kwamen met het Aganippe waterfilter. Deze waterfilter voldeed op alle fronten aan onze hoge eisen en zelfs meer dan dat! Aganippe de waternimf uit de Griekse mythologie is geen sprookje maar een gezonde werkelijkheid en in elk huishouden gemakkelijk toepasbaar. Aganippe’s inspirerende en gezonde waterfilter voorziet ieder huishouden van een unieke natuurlijke waterbron!

De Aganippe waterfilter is een tweestappen filter die uit een hoogwaardige keramische filter en een mineralenfilter (premiumfilter) is opgebouwd. Het hart, de unieke mineralenfilter, is uit vijf verschillende mineraallagen opgebouwd en bereidt een mild, zacht, gereinigd en gevitaliseerd drinkwater. De Aganippe waterfilter werkt geheel zonder stroom. Op natuurlijke wijze stroomt het water volledig zonder druk door de filters, waardoor het water zich vrij vitaliseren en ontvouwen kan.

Leidingwater of regenwater, u verkrijgt steeds dezelfde kwaliteit schoon, vitaal en gezond water. Ook in het gebruik is de Aganippe simpel: vul het water boven in de vulbeker en u verkrijgt steeds dezelfde kwaliteit aan schoon en vitaal drinkwater.

Ook wanneer de waterzuiveringsmaatschappijen in hun beweringen gelijk hebben, wanneer ze zeggen dat het Nederlandse drinkwater in velerlei opzichten beter is dan het drinkwater uit andere Europese landen, betekent dit nog lang niet dat men alle leidingwater gedachteloos kan consumeren.

De Mineraalfilter, het hartstuk van de Aganippe
  1. Actiev koolstoffilter uit kokosschalen met zilver geactiveerde actieve koolstof
  2. PI - kwartszand
  3. Mineraalzand
  4. Zeolith
  5. Met zilver impregneerde EM-keramiek

Hier ziet u drie foto’s van de kristalvorm van een watermolecuul, zoals deze in natuurlijk bronwater voorkomen.


Het medium water

Water is een medium dat verontreinigingen en afvalstoffen, die bij stofwisselingsprocessen vrijkomen, afvoert. Zo wordt het lichaam op de juiste wijze schoongehouden. Wij bestaan immers voor 70% uit water. Water is van levensbelang: alle lichaamsprocessen worden ondersteund door de levenskracht van water. Hoe schoner onze lichaamsvloeistof is, des te beter afvalstoffen worden afgevoerd en essentiële stoffen kunnen worden aangevoerd naar de plaats waar deze nodig zijn. Ons drinkwater is allang niet meer zuiver te noemen, daardoor bevat het allerlei stoffen die er niet in thuis horen.

Door het consumeren van onnatuurlijke stoffen die in ons voedsel verwerkt zijn is lichaamsverzuring een groot probleem geworden en kunnen de afvalstoffen vaak niet goed afgevoerd worden. Vaak is ons drinkwater zelfs verzuurd, waardoor moderne gezondheidsproblemen kunnen ontstaan die in ziek zijn uitmonden. Uw lichaam heeft zuiver water nodig om alle afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en gezond te blijven.
Door het actieve- en zilveractieve koolstof, samen met Zeolith, wordt (d.m.v. Ionenuitwisseling) kalk, nitraat, zware metalen en andere ongewenste elementen uit het leidingwater gezuiverd. Het Aganippe water smaakt zacht en vitaal, ruikt neutraal en is een krachtige lichaam reiniger, vult de mineralenbalans aan en maakt het water basisch. Door de Aganippe waterfilter verkrijgt u op eenvoudige wijze een zeer smaakvol drinkwater. U zult ook merken dat uw dranken, zoals thee´s en smoothie´s een betere smaak krijgen.

Verhoging van het mineralengehalte in het drinkwater
Voeg bij iedere nieuwe vulling een theelepel MMS-Gold mineralen mee in de vulbeker. MMS-Gold bevat meer dan 60 mineralen en sporenelementen in vloeibare vorm. Hiermee vult u uw drinkwater extra aan met alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen.