Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

We ontslaan Dr Magnesium op staande voet

Rineke van den Berg - Wednesday, October 03, 2018


Na jaren trouwe dienst hebben we Dr. Magnesium op staande voet ontslagen. Je kunt deze producten niet meer in onze webshop vinden of in onze winkel. Dr. Magnesium, een Zechsal product onder eigen label is altijd een prima en werkzaam product geweest en nog steeds voldoet het aan alle eisen van een magnesium product. Toch kleeft er aan de hele magnesiumzout winning een niet ethisch gevoel.
Het begon al tijdens ons verblijf in Loppersum, het episch centrum van de aardbevingen in Groningen. In de natuurvoedingswinkel aldaar vroegen we om een pot met Zechsal magnesium zout...we waren onze pot vergeten en wilde lekker badderen. Helaas zei de verkoopster, "dat verkopen we niet meer". De gas en zout winning geeft hier te veel problemen. Afgelopen week kregen we dit bericht onder ogen en hebben ons besluit per direct genomen en maatregelen getroffen.
Sundancer is een bedrijf wat 100% achter haar producten staat, een niet ethisch of onverantwoord product halen we uit het schap en verkopen we gewoon niet meer...PUNT! Schoonheid en gezondheid gaan bij ons hand in hand met een betere en schonere wereld voor iedereen. Daar staan we voor. Voor ons betekent het steeds weer opnieuw kijken en onderzoeken of de producten die we voeren samenvloeien met onze visie. Zo is bij Sundancer deze verandering een verbetering en bouwen we samen aan een betere en gezondere wereld.

Gebruik je Dr. Magnesium producten? We kunnen je verzekeren dat deze van goede en gezuiverde kwaliteit zijn, daar hebben we altijd nauwlettend op toegezien. Heb je daar vragen over? Twijfel niet en bel ons even op 085 7325811.

Nieuw magnesium
Wat zouden we zijn zonder magnesium, de vonk van het leven zelf? Magnesium zonder nare bijsmaak hebben we gevonden in het Himalaya magnesium zout wat op 5000 meter hoogte wordt gewonnen in Tibet. Magnesium wat de zon heeft gezien en ook nog eens het ECOCERT label heeft. ECOCERT staat voor de certificering van 100% natuurlijke en biologische producten.
Aankomende weken zullen we nog meer publiceren over deze meest zuivere en pure krachtbron uit Tibet.

Kijk hier voor het gehele assortiment Himalaya magnesium en ontvang dit weekend een introductiekorting tot 20%.