Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Wat is een Cranio Sacraal behandeling

Rineke van den Berg - Thursday, March 29, 2018


Dit is een heel prettige en zachte behandeling die voortkomt uit de osteopathie. Door mijn handen op bepaalde plekken van het lichaam te plaatsen maak ik contact met het ritme van het cranio sacrale vocht. Het ritme van dit vocht is voor mij voelbaar door het hele lichaam.

De behandeling is op ontspanning gericht en het meer in beweging zetten van de plekken die vast zitten. Door het ontspannen van je spieren en zenuwstelsel ontstaat er meer ruimte en een betere doorstroming zodat het zelfgenezend vermogen beter zijn werk kan doen. Je lichaam krijgt de ruimte om zoveel mogelijk te functioneren zoals het bedoelt is.

Een cranio sacraal behandeling onderga je liggend op een behandeltafel in gemakkelijk zittende kleding. Het geeft een hele diepe ontspanning van het lichaam en geeft rust en ruimte in je hoofd.
Op maandelijkse basis geeft Miek Kleijs bij Sundancer deze behandeling. Wij zijn blij omdat Miek haar voortreffenlijke en zeker werkzame behandelingen wil geven. We kennen Miek als lieve vriendin en wijze vrouw. 

Wie is Miek Kleijs?
Miek is ervaringsdeskundige op het gebied van ontspannen en loslaten. Miek heeft ervaren dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Het hoofd/ego vind het lastig om iets totaal anders te doen en gaat vaak in de weerstand. Inzicht en ontspanning helpen je bij het maken van een volgende stap wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt. Via ontspanning, een duidelijke vraag en aanraking komt er letterlijk en figuurlijk meer ruimte in je systeem.
Intuïtief als Miek is heeft voelt ze niet alleen waar jou eventuele blokkades zitten, maar neem je mee in een oplossingsgerichte behandeling van ontspanning, heling en inzicht!

Wanneer Komt Miek?
Vrijdag 13 april 2018 van 10.30 tot 17.00
Vrijdag 18 mei   2018 van 10.30 tot 17.00
Vrijdag  8 juni    2018 van 10.30 tot 17.00

Behandelduur is 60 minuten
investering in jouw gezondheid € 70,00

Behandeltijden: 10.30, 12.00, 14.00,  15.30

Afspreken kan via T 085 7325811 tijdens kantooruren

Kijk voor verdere informatie http://www.miekkleijs.nl/