Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Waarom onze klanten voor Aleppo zeep kiezen

Rineke van den Berg - Friday, September 13, 2019


Afgelopen weekend klusten we bij onze kinderen en ook deze keer bleek Aleppo de grote held van het schoonmaakwerk.
De oude vloerbedekking op de trap werd door een beetje Aleppozeep omgetoverd tot een nieuw en fris van kleur uitziende traploper. De familie stond erbij en keek naar dit verbluffende resultaat en wilden ook wel zo'n wonderzeepje hebben.

Ook autobekleding wordt zo schoon dat het nieuw lijkt, zelfs vet -en koffievlekken. Ook vieze luchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De trouwe gebruikers weten maar al te goed dat Aleppo zeep ook energetisch goed reinigt. Een dagje winkelen als gevoelig mens kan er behoorlijk inhakken en extreme vermoeidheid veroorzaken. Aleppo zeep wast alle aangeplakte indrukken weg.
 
Veel Aleppo ervaringen ontvangen wij van onze enthousiaste klanten, klanten die eerste instantie toch vaak een wenkbrauw fronste dat een zeepje zoveel mogelijkheden heeft. Maar later hoorden we toch zeer enthousiaste ervaringen terug. Een man is compleet van zijn haar roos af na jaren van speciale en kostbare anti roos therapie. Een lieve oude dame krijgt een effectieve massage van haar verpleegkundige (omdat zij daar ervaring mee had)  met Aleppo zeepsop tegen vochtophopingen in voeten en benen. Deze lieve dame wilde geen vochtafdrijvende pillen meer.....alleen maar de sopmassage (even laten inwerken voor een 20 minuten daarna afspoelen).

Zo ook een jonge vrouw met erntige eczeem, vooral in haar gezicht. Als ze de bijbehorende jeuk al aanvolede komen, zeepte ze haar hele lichaam inclusief gezicht in met Aleppo, liet dit even inwerken en spoelde hetb daarna af. Haar jeuk was dan totaal weg. Zij bracht daarna nog wat WHoly Oly kokosolie aan.
Backpackers nemen op hun reis alleen een stukje Aleppo zeep mee, daar doen ze alles mee; wassen van lichaam, haren, kleding, tandenpoetsen, scheren, haarstyling en nog veel meer. De geur van Aleppo is natuurlijk en ruikt echt schoon, bevat geen enkel chemische bewerking of (geur)stoffen die wellicht allergien kunnen veroorzaken. Door het rijpingsproces (klinkt wel chique) van wel 9 maanden weet je dat de zepen zuiver en neutraal zijn.
Door de 100% natuurlijke samenstelling van Olijfolie en Laurierolie (van de Laurierbessen) is de Aleppo zeep gooed afbreekbbaar in de natuur. Eigenlijk kun je zeggen dat natuur gaat weer op in de natuur.

* Het grondig tevens zacht reinigen van de huid, zelfs de tere gezichtshuid en babyhuidjes.
* Ideaal als shampoo, werkt tevens tegen roos.
* Als natuurlijk modelant voor kort haar.
* Als deodorant: je brengt het vochtige stuk Aleppozeep aan in de oksel.
* Met Aleppo kun je prima scheren, voor dames en heren.
* Met deze 100% zuivere zeep kun je ook je tanden poetsen. 
* Kleine handwasjes op vakantie of thuis.
* Vlekbehandeling van het wasgoed of bekleding in de auto of van meubels.
* Als wasmiddel - 80 gram geraspte Aleppozeep op 5 liter water koken.

 
Gelukkig zijn er alweer Aleppo fabriekjes bezig aan het opbouwen en kan de productie volgens de traditie weer op worden gestart. De ziekmakende Syriërs kunnen weer met veel liefde voor hun product en onder prachtig gezang weer zepen maken volgens de meer de originele recepten, wat al meer dan 1000 van vader op zoon wordt doorgegeven wordt nu weer in de zeepstad Aleppo (Syrie) gefabriceerd. Dit proces is allemaal handwerk.
De zepen worden wel 9 maanden gerijpt om de PH waarde neutraal en dus huidvriendelijk te maken, daarnaast is na de rijping de zeep hard van vorm en dus kan je deze lang gebruiken. Aleppo zeep is eigenlijk een zeer "chique" zeep die 100% puur is.

Aleppo zeep maakt al meer dan 1000 jaar echt schoon!