Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Shungova Shungite nieuws waterzuivering

Rineke van den Berg - Friday, October 04, 2019


Ooit heb ik in een nieuwsbrief gezegd dat Shungite oordeelloos is.  Nu wil ik graag er aan toevoegen dat Shungite ook onderhoudsvrij is. 
Shungite dient de mens en poolt steeds weer om van negatief naar positief. Zo hoef je jezelf helemaal niet druk te maken om je waterzuiveringssteentjes schoon te maken, op te laden of in het maanlicht te leggen. Shungite vraagt je om de oude gedachten en overtuigingen los te laten en daar heel speels naar te handelen.

Bedenk het volgende:  
Als Shungite meer dan 2 miljard jaar hier op de aarde is, kan de zuiverende werking dan in 6 maanden op gaan? Shungite gaat nooit op en blijft altijd werken.   
Shungite werkt instant!
Shungite bevat fullerenen. Dit zijn moleculen die triljarden trillingen per seconde genereren. Hierdoor is er geen inwerktijd en werkt Shungite instant. Door deze extreem hoge trilling kan er geen enkele toxine of andere negatief werkende stof aan Shungite blijven plakken. Ook negatieve energieën worden nooit door Shungite opgenomen maar omgepoold. Shungite werkt uitsluitend en alleen positief.

Heb je veel steentjes nodig om het water te zuiveren?  Wees speels met Shungite steentjes; 1 of 3 steentjes in je water werkt al instant op de waterkwaliteit en dat proef je.
Doe er een paar in de stortbak van het toilet of in de plantengieter. Om de waterleiding, daar waar het water naar binnenkomt. Zo breng je de waterkwaliteit naar een hoger niveau en tevens verhoog je de energie in je huis.

Op het wereld wijde web valt van alles te lezen. Wat ik tegen kwam is dat Shungite het water zuur maakt.
Testen (met Ph strips) die we hebben gedaan laten zien dat Shungite water een Ph waarde blijft houden van ongeveer 6.5.

Moet je Shungite steeds reinigen? Laat alle oude overtuigingen los. Shungite is een totaal ander kristal dan welke dan ook. De meeste kristallen ontstaan door de hoge druk in de aarde, Shungite is een kosmische steen die wel 100 miljard jaar door alle universa heeft gereisd. Shungite kan je dus niet vergelijken met een andere "steen".
We adviseren wel de zuiveringssteentjes even voor dat je ze gaat gebruiken te spoelen. Er kan stof aan kleven van het transport. Verder hoef je niets te doen. Lekker makkelijk toch...…

Hierbij een aantal ideeën om water te zuiveren:
* Doe een aantal (2/3/4 ) steentjes in een glazen of keramiek bakje en plaats deze in bijvoorbeeld de Aganippe of ander waterfilter.

* Plak een aantal steentjes om de waterleiding daar waar de leiding de woning binnenkomt. Kan gewoon met bijv. ducktape en/of sterk plakband.

 * Een aantal zuiveringssteentjes in het reservoir van het toilet plaatsen, dat vermindert de kalkaanslag.

 * Een aantal steentjes in een kan en/of fles met water om te drinken.

 * Je kan een aantal steentjes uiteraard ook in de waterbak van je huisdier doen.

En laat je vooral niet gek maken van alles wat je leest op internet. Gebruik je gevoel als kompas.....die weet altijd wat juist is. Net zoals je hart....dat klopt altijd.