Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Shungite juist NU belangrijk

Rineke van den Berg - Friday, May 08, 2020


Shungite behandelt, bespaart, reinigt, geneest, beschermt, normaliseert, herstelt en groeit zelfs. Verbazingwekkend en onbegrijpelijk voor de meeste mensen. Alles wat de mens en andere levende wezens schaadt, in de breedste zin des woords, blijkt Shungite de grote held, beschermd en hersteld weer naar oorspronkelijk vorm.

Shungite is werkzaam en bekrachtigd alle leven hier op aarde.

Russische wetenschappers (en sommige Westerse) die Shungite hebben bestudeerd zeggen eenduidig; “Shungite is een wonder. Veel kwaliteiten van Shungite kunnen we wetenschappelijk  vastleggen, maar ook is er veel wat voor ons onverklaarbaar, niet te meten en vast te leggen is. Maar dat Shungite nog vele onontdekte geheimen bevat is een feit.” 
Wetenschappers die “out of the box” willen denken, maar vooral voelen en samen willen werken met hoog gevoelige mensen die het werkelijke kunnen voelen.
Zo werken vele wetenschapper en hoog gevoelige mensen in Rusland  samen met wederzijds respect tot een veel breder inzicht.  

Hallo wetenschappers….het “is it time for change?”

Juist in deze tijd waar we tot over onze oren in de chaos en verwarring zitten; straling wordt weer opgehoogd. Hoera we krijgen wel 0,2% sneller internet met 5G die uitgerold is voor 50% in heel Nederland. Zo kunnen we  onze auto's straks op afstand besturen. Ook veranderen de maatregels rond het Corona virus (Covid19) zo snel. Ze zijn zo verwarrend dat we zelfs een routekaart nodig hebben. We moeten mee bewegen of we willen of niet. STRESSS is de uitkomst.
Door de invloed van 5G en andere straling kunnen onze cellen zoveel zwakker worden en kunnen zo veranderen dat er allerlei narigheden naar binnen kan komen zoals virussen en ander onheil. Onze geestelijke en lichamelijke gezondheid staat onder extreme druk. Velen "trekken" het niet meer. We zijn verder van huis dan we eigenlijk willen en wensen.
Toch merken wij dat Shungite een grote hulp kan zijn bij allerlei klachten die stress gerelateerd zijn. Gelukkig krijgen we veel positieve berichten binnen zoals; “ik slaap veel beter met een slaapsteen onder mijn kussen." "Ik voel me beter en minder moe met een Shungite steen in mijn zak als ik met de bus reis." 
Juist nu kan Shungite als de kracht van om poling ons laten ontspannen, beschermen en weer thuis laten voelen in ons lichaam om ons tevens te herinneren wie wij werkelijk zijn.

Laat jouw gevoel, jouw koers bepalen en laat je niet afleiden door bangmakerij. Onderzoek alles en bepaal jouw eigen waarheid. Maar vooral durf voortschrijdende inzichten te hebben.