Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Shungite, in den beginne

Rineke van den Berg - Friday, September 27, 2019


Ja je leest het goed! 100 Miljard jaar door allerlei Universa. De reis die Shungite heeft meegemaakt is mijns inziens tijdloos te noemen, wetenschappers willen er een waarde aan geven, maar Shungite voelt voor mij als tijd- en oordeelloos. Net zoals wij als wezens tijdloos zijn....maar zonder oordeel? Programma's van welleer zorgen er voor dat we in angst, verdriet of trauma schieten. 
Juist Shungite zorgt ervoor dat we deze "triggers" kunnen laten gaan. Shungite absorbeert geen narigheid, maar nodigt oordeelloos uit om los te laten. Poolt negatieve sferen, electro smog en overtuigingen om ten bate van jou. 
Shungite werkt uitsluitend positief. 
 
Je vraagt je wellicht af hoe ik aan deze kennis kom? Nee niet uit boeken, maar uit ervaring en innerlijk weten. Dit weten is sinds mijn verblijf in het Shungite gebied Karelië veel krachtiger en helderder geworden. Het zeker-weten is aan de orde van de dag. Programma’s komen ook bij mij langs. De kunst om steeds weer in liefde te kunnen loslaten ben ik nog niet meester, maar Shungite helpt me als een fijne oordeelloze vriend. En komen er weer andere verstoringen langs, dan kan ik steeds beter waarnemen dat dit helemaal niet van mij is. Het is wel heerlijk stil om me heen. Ook internet doet het vandaag voor de verandering niet. Wellicht ook vanwege de grote Shungite Fokus naast mijn laptop, maar ook omdat ik geen verstoring meer wens. Als het steeds leger in mijzelf wordt, haakt er steeds minder afleiding aan.
Ik besef terdege dat wij allen mensen van hetzelfde ras zijn met dezelfde grootsheid. Door dit te ervaren zonder oordeel kunnen we ons dit meer en meer bewust worden. Er is mijns inziens geen mens die meer of minder is, maar allen gelijkwaardig.
Shungite helpt ons om juist de programmering van slachtofferschap en slavernij los te laten. Zo kunnen wij ons werkelijke meesterschap leven, creëren en manifesteren zonder enige angst of tekort, kwalen en lichamelijke gebreken. Zo kunnen we onze eigen prachtige wereld scheppen en schrijven we onze eigen wil en wet....als je dat wilt.

Volgende week in Shungova Shungite nieuws: wat is het verschil tussen elite Shungite en "gewone" Shungite?