Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Shungite, geloof je dit?

Rineke van den Berg - Friday, April 05, 2019


Er is veel te vinden op internet en veel zaken worden als zoete koek geslikt. Maar is het waar?

Dat je elke 6 maanden nieuwe Shungite in je Aganippe moet doen omdat de steentjes niet meer werken na 6 maanden.
Als Shungite meer dan 2 miljard jaar oud is, kan het dan in 6 maanden op gaan? Shungite gaat nooit op en blijft altijd werken.

Dat Shungite pas werkt na ongeveer 48 uur?
Shungite bevat fullerenen, dit zijn moleculen die triljarden trillingen per seconde genereren. Hierdoor is er geen inwerktijd en werkt Shungite instant. Door deze extreem hoge trilling kan er geen enkele toxine of andere negatief werkende stof aan Shungite blijven plakken. Ook negatieve energieën worden nooit door Shungite opgenomen maar omgepoold. 

Dat Shungite wel bij 4G werkt maar niet bij 5G?
Shungite maakt geen onderscheid bij welke soort straling er is, Electro of welke negatieve invloed dan ook. Shungite poolt om. Shungite kan nooit negatief gebruikt  worden.

Dat je vooral veel steentjes in je water nodig hebt voor het juiste resultaat?
Wees speels met je Shungite steentjes; 1 of 3 steentjes in je water werkt al instant op de waterkwaliteit en dat proef je.
Doe er een paar in de stortbak van het toilet of in de plantengieter. Om de waterleiding, daar waar het water naar binnenkomt. Zo breng je de waterkwaliteit naar een hoger niveau en tevens verhoog je de energie in je huis.

Shungite het water zuur maakt.
Testen (met Ph strips) die we hebben gedaan laten zien dat Shungite water een ph waarde blijft houden van ongeveer 6.5.

Als je hanger doorbreekt je deze niet meer nodig hebt?
Dat nemen velen aan, maar ik zeg: dan heb je twee stukjes die je weer op een andere manier kan gebruiken....bv in de drinkbak voor de dieren.

Moet je Shungite steeds reinigen?
We adviseren wel de zuiveringssteentjes even voor dat je ze gaat gebruiken te spoelen. Er kan stof aan kleven van het transport. Verder hoef je niets te doen.

Voor slechts € 3,99 heb je al een flink aantal Shungite steentjes en kan je heerlijk creatief bezig gaan in jouw ruimte.