Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

RESTORE en gluten overgevoeligheid

Rineke van den Berg - Thursday, January 18, 2018


Kan RESTORE mij helpen bij gluten-overgevoeligheid? Jazeker kan RESTORE je helpen bij deze natuurlijke reactie van het lichaam. RESTORE kan zelfs de schade die de gluten kunnen aanrichten herstellen.

Door wetenschappelijke studies uitgevoerd aan prestigieuze universitaire laboratoria en overtuigend bewijs van mensen die RESTORE gebruiken, weten we dat door het darmkanaal gezond en optimaal te laten functioneren, we de gevoeligheid van de darm voor gluten en andere schadelijke chemicaliën kunnen blokkeren. Kortom, RESTORE voedt de beschermende membranen van het lichaam in de darm en in de bloed / hersenbarrière, waardoor ze datgene kunnen doen om ons gezond te houden.

Ingrediënten RESTORE
Wat zit er dan dit wonderlijke middel RESTORE zul je je afvragen? RESTORE bestaat uit een mineraalsupplement op plantaardige basis, bruinkool en gedeïoniseerd omgekeerd osmosewater, stabiele koolstoforganische stoffen met een volledig spectrum van sporenaarde mineralen, minerale zouten, platinagroep-elementen en wonderolie.  
Bij het maken van RESTORE worden al deze ingrediënten gecombineerd en gebruikt. Deze gepatenteerde, gecompliceerde werkzame ingrediënten worden volgens de allernieuwste productieprocessen op basis van laboratoriumtoxiciteitstests gefabriceerd. Daardoor is RESTORE bewezen werkzaam en zeer veilig voor menselijke consumptie. Labotests tonen ook aan dat RESTORE zeer effectief is in het beschermen en versterken van het darmweefsel.

Gluten overgevoeligheid
Hype of werkelijkheid? Simpel gezegd die tarwe’s van ooit zijn niet meer dezelfde als nu. Door “veredeling” van de moderne granen is het aandeel gluten aanzienlijk vermeerderd. Gluten zijn het “plakmiddel" van het brood. Zo ook reageert ons lichaam op gluten. Logisch dat we een vervelende glutenovergevoeligheid kunnen ontwikkelen.  
Nu is het bekend dat gluten uit tarwe’s maar ook uit andere granen de darmen zodanig kunnen belasten en zelfs beschadigen. Voeding kan daardoor zelfs minder goed worden opgenomen en zelfs tot ondervoeding en bloedarmoede kan leiden. Zo voelen mensen zich met een gluten-overgevoeligheid vaak moe en kunnen last hebben van obstipatie en een opgezwollen buik. Een oude en wijze uitspraak luidt dan ook: “alle ziekten komen voort uit de darmen”. Dus gezonde darmen zorgen voor goede gezondheid, lichamelijk en geestelijk.

Wat is het verschil van RESTORE in vergelijking tot probiotische producten? 
RESTORE is heel anders. Een typisch probioticum bestaat uit drie tot dertig verschillende bacteriesoorten. Optimaal bevat een gezond immuunsysteem 20.000 - 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën of -flora. RESTORE is uniek omdat het de diversiteit van de darmbacteriën kan vergroten door de darmomgeving vriendelijker te maken voor de groei van goede darmbacteriën.
Als je de normaal gebruikte probiotica continu gebruikt om een complexe gezondheidsuitdaging aan te pakken, leidt dit feitelijk tot een gebrek aan darmendiversiteit, wat een negatief effect kan hebben op je gezondheid.
Eigenlijk kan je eenvoudig zeggen dat als je een probiotica product gebruikt er in je darmen teveel volk van buitenaf komt. Jouw eigen darmfamilie (darmflora) krijgt door probiotica geen mogelijkheid om zich te vermeerderen in diversiteit, maar door RESTORE worden de omstandigheden zo prettig en uitnodigend dat jouw darmfamilies zich weer Thuis gaan voelen.

Zo kunnen wij ons Thuis voelen in ons gezonde lichaam!

Dosering van RESTORE: 3 x daags een half uur voor de maaltijd een theelepel.
De verpakking van RESTORE is voldoende voor 2 maanden.