Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Piet Kukler en Rineke van den Berg. Samen zijn we eigenaar van het mooie bedrijf Sundancer, waar ook De Kleine Alchemist, Complementair Therapeut en de Webwinkel onder vallen.

Wij geloven niet alleen in een gezondere wereld we weten het zeker! Een goede gezondheid is voor iedereen te realiseren. Wij zetten ons in om jou te helpen dit gezonde doel te realiseren. 

Hiervoor kun je een Complementair Therapeutisch consult boeken.
Met de uitspraak 'wie geneest heeft gelijk' bouwen wij met respect een brug tussen Oosterse en Westerse genees- en diagnosekunde. Voeding speelt hierbij de meest belangrijke rol als 'geneesmiddel', aangevuld met natuurlijke middelen en methoden die het zelf herstellend vermogen van het lichaam activeren.
Gezond-zijn is een geschenk, wij hebben de keuze om hier liefdevol naar te handelen en dankbaar te zijn.'


Natuurlijk kun je een lezing, workshop bijv. Biopolarisator (kijk in onze AGENDA voor de mogelijkheden) of cursus 'Ben je eigen therapeut' of 'PURE' bijwonen. Afhankelijk van het aantal deelnemers organiseren we deze op onze locatie in Oosterhout (zie onderstaand voor het adres) of op een andere locatie bij ons in de buurt.
De cursussen en workshops die een hele dag beslaan zijn altijd inclusief biologische thee, koffie en chocolade.


We zien je graag stralend gezond!

Ons adres is Heikantsestraat 39, 4909 BP Oosteind (gem. Oosterhout).

Meer over ons