Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Ons immuunsysteem kan alles aan deel 1

Rineke van den Berg - Monday, May 18, 2020

Een actief en goed werkend immuunsysteem is altijd een zegen en zeker in een tijd waar de uitdaging voor dit krachtige werkende systeem groot is. Ons lichaam is slim, zeer slim. Elke keer als er zich weer nieuwe soorten infectieziekten aandienen, gaat ons lichaam antistoffen aanmaken. Een nieuwe kans om een meer krachtiger immuunsysteem te ontwikkelen. Zo hebben de meesten onder ons al een prima en hard werkend immuunsysteem opgebouwd met een zelflerend en meebewegend vermogen. De bedoeling van dit prachtige systeem is dat het niet alleen meebeweegt, maar ook steeds krachtiger wordt en leert hoe het met nieuwe infecties om kan gaan en ze te verwijderen.

Zo worden antistoffen aangemaakt en zo wordt je weerbaarder voor bijv. de griepgolf of andere epidemie.

Echter, velen van ons zijn zo belast met ziekmakende en belemmerde stoffen (lees gifstoffen o.a. medicijnen, straling, pesticides enz.) dat onze "soldaten" moe zijn geworden van het opruimen en het bijltje erbij neer gooien.

Infecties hebben dan vrij spel en kunnen ons dan parten gaan spelen. De uitkomst kan zijn dat je in meer of mindere mate ziek wordt. Het vervolg kan zijn dat je snel weer beter bent of dat het toch een tijdje duurt voor je je weer 100% goed voelt.
Hier ligt dus een mooie kans voor jouw eigen krachtige en actieve immuunsysteem!