Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Krachtige bron van Liefde - vernieuwd

Rineke van den Berg - Friday, June 01, 2018


Krachtige  bron van Liefde

Eigenlijk is dit verslag en dus ook deze thee een sprookje wat werkelijkheid is geworden……ervaar zelf wat deze mooie natuurzuivere thee voor je kan doen.

In maart 2015 riep deze prachtige roos, gewoon in een tuincentrum; “neem me mee, neem me mee!” Ik werd aangeraakt! Dit had ik nog nooit meegemaakt. Toen nog maar een paar stokjes boven de grond heb ik deze roos gekocht. Bij ons thuis kreeg deze lieveling Deeside water uit Schotland en groeide op tot een prachtige struik met veel bladeren.  In een grotere pot in de tuin kwamen er onder invloed van het warme weer knoppen in.
Ik besloot om bij de midzomerviering van de Deeside bron op 21 juni 2015 aanwezig te zijn.  Normaal werden er 3 rozen uit de omgeving tijdens deze viering op de bron gelegd. Maar er waren geen bloeiende rozen in Schotland, het was te koud.

Doordat er geen rozen daar bloeiden was een telefoontje naar huis snel gedaan; staat onze lieveling al in bloei? Ja waarachtig, drie schitterende rozen naast elkaar stonden wagenwijd open om hun pracht te tonen. Foto’s werden gemaakt, gemaild naar Schotland, uitgeprint en geseald. Zo konden er toch rozen op de bron worden gelegd, maar dan wel uit Nederland. Even voor de viering goot het pijpenstelen en was het koud. De ceremonie startte om 12.00 met een voordracht van een Tibetaanse non….de regen stopte en de zon liet haar mooiste glimlach zien terwijl het buiten onze cirkel nog steeds regende. De viering eindigde en de regen plensde weer.   
Thuis gekomen is deze unieke thee mix ontstaan vol met roze rozen blaadjes en de energie van de bron des levens.
Nog steeds krijgt onze lievelingsroos Deeside water en schenkt ons jaarlijks prachtige rozen die heerlijk geuren.

De nieuwe verpakking van de krachtige bron van Liefde bevat de afbeelding van de drie Deeside rozen ineen gevat in een prachtig sprookjesachtig geheel.

Als je een vers kopje thee zet en het in een theeglas doet houd dan het glas is tegen de zon in….je zult je verbazen over de sprankelende lichtdeeltjes die in de thee zweven. Voel je verbonden met de krachtige bron van Liefde en laat de zon in je hart schijnen.

Deze prachtige en werkzame thee is in een nieuwe verpakking verpakt met extra roze rozenblaadjes en drie rozenknopjes die symbool staan voor de verbinding met onze eigen bron, daar waar waarheid liefde en vrede is.

Bevat
Roze rozenblaadjes
Ik als roos sta 100% voor de liefde, ik bevat ook heilzame stoffen die op jouw hart resoneren. Daarnaast bestaat (zover we weten)  geen enkele bloem die zo een hoge frequentie heeft. Geeft een zachte aromatische geur en smaak aan de melange.

Roze Rozenknopjes
Er wordt gefluisterd dat bloemenknoppen geholpen worden door natuurwezentjes om de bloem tot volledige bloei te laten komen. In ieder geval staat de knop van een bloem voor het ontluiken en nieuw begin. Zachte aromatische geur en smaak.

Egyptische Kamille
Vanuit de droogte kom ik omhoog om jou troost te brengen, je te steunen daar waar ik kan. Met mijn blije gezichtje zie ik in jou je essentie en herinner je daaraan.
Perfect om je immuunsysteem te ondersteunen.
Fijne ietwat bittere smaak met fleurig aroma.

Moringa Oleifera blad
Mijn vitamine en mineralen helpen je om te herstellen en geven je voeding. Mijn groene blad maakt je weerbaar tegen allerlei invloeden van buitenaf.
Moringa blad is perfect om je lichaam herstelkracht te geven.

Lapacho en Yerba Mate
Wij zijn een duo wat onlosmakelijk verbonden is met een oeroude wijsheid van de oude volkeren.

Levenskracht, creatievermogen, ontgifting, herstel en pure wijsheid.

Bij elke bestelling tijdens de maand juni 2018 ontvang je een zakje met de melange Krachtige bron van Liefde van 15 gram