Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Kan Golden Force het geheugen verbeteren

Rineke van den Berg - Friday, April 06, 2018


Golden Force een krachtig middel om je geheugen te versterken wordt vaker wetenschappelijk onderbouwd. Steeds meer toont de reguliere geneeskunst interesse voor deze krachtpatser.
Het grote geheim van Golden Force (Curcumine water) ligt in de kracht van zuiver mineraalwater en Curcumine. Door de Alchemistische bereidingswijze van het Curcumine water is het nu mogelijk om de werking van Curcumine tot diep in de cellen te laten doordringen en kan daardoor ook de zenuwcellen beschermen.
Het dagelijks consumeren van dit revolutionaire product kan er zelfs voor zorgen dat er een verbetering van stemming en geheugen optreedt bij mensen met milde geheugenklachten. Dat blijkt uit een dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek van de universiteit van Californië, waarbij 40 volwassenen (51-84 jaar) met milde leeftijd gerelateerde geheugenklachten gedurende 18 maanden ofwel een placebo of twee maal daags 90 mg van een goed opneembare vorm van curcumine kregen voorgeschreven. De resultaten werden gepubliceerd in The American Journal of Geriatric Psychiatry. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat Curcumine ontstekingsremmende en antioxidatieve eigenschappen bezit, die de hersenen kan beschermen tegen ontstekingsreacties in de hersenen (neuro-inflammatie) en het afsterven van zenuwcellen (neurodegeneratie).

Curcumine is de werkzame stof van Kurkuma/ Curcuma
In de Kurkumawortel bevindt zich de werkzame stof, het Curcumine. Slechts 5% Curcumine bevindt zich in de hele Kurkumawortel. Je kunt dus zeggen dat alleen Kurkuma eten of drinken minder werkt dan dat je de Curcumine tot je neemt. Je moet dus behoorlijk veel Kurkuma consumeren om de werkzame stof binnen te krijgen.
Golden Force bevat naast zuiver mineraal water 95% zuivere en biologische Curcumine en 5% Kurkuma.
Curcumine is een vettige stof die normaal gesproken niet in water kan worden opgelost. Toch heeft de uitvindster na 17 jaar onderzoek ontdekt dat dit mogelijk is. Met moderne technieken, een ijzeren wil en het zeker weten dat dit concept de mensheid kan redden is er nu een prachtig product op de markt wat de naam Golden Force draagt.
Doordat wij voor meer dan 70% uit water bestaan kan het zuivere water de Curcumine in het lichaam beter opnemen dan middels de voeding of het drinken van Golden milk.

Wij zijn erg blij dat nu steeds meer wetenschappers, maar ook artsen een grote belangstelling tonen voor de werkzame stof Curcumine!

Voor ons staat Curcumine water voor de Stralende Zon in onze cellen. De Zon die alle leven mogelijk maakt!