Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Immuun boost met nano zink en zilver

Piet Kukler - Thursday, November 09, 2017


Immuun boost met nano zink en zilver 

Soms is 1 plus 1 geen 2, maar 3.

Zo ook met de combinatie van zilver en zink, hebben wij door ervaring geleerd.

Deze neusspray met zilver en zink, de topper van dit najaar!

Op welke gebieden werken zilver en zink samen?

Weerstand: zink is het belangrijkste basismineraal voor de weerstand. Zink stimuleert namelijk witte bloedcellen, de soldaatjes die ziektekiemen te lijf gaan! Zilver ondersteunt het immuunsysteem, door ziekteverwekkers direct te doden, zodat het immuunsysteem zich aan andere taken kan weiden. Samen dus een enorme weerstandsbooster!

1)      Ontstekingen: zink remt stofjes die bij ontstekingen betrokken zijn en werkt dus ontstekingsremmend. Zilver doodt de ziekteverwekkers die de ontstekingen veroorzaken en werkt dus ook ontstekingsremmend.

2)      Ziekteverwekkers: zilver doodt alle schadelijke ziekteverwekkers, zink werkt vooral tegen virussen. Omdat virussen lastig te bestrijden zijn, werken beide mineralen krachtiger met z’n tweeën dan op zichzelf.

3)      Herstel van huid en slijmvliezen: zilver kan beschadigde cellen op de huid en in het lichaam snel omvormen naar stamcellen, waardoor genezing bespoedigd wordt. Zink is nodig om beschadigde huid en slijmvliezen te herstellen. Samen zorgen ze voor snel herstel en mooie genezing.

4)      Allergieën: Zilver ontlast het immuunsysteem en schoont de darmen op, zodat allergieën minder voorkomen. Zink remt de ontstekingsstofjes die tot de allergie leiden. De belangrijkste stof bij allergieën is histamine. Zink is een anti-histamine.

5)      Huidklachten: beide mineralen werken synergetisch in het oplossen van bijna alle huidproblemen, van jong tot oud!

6)
     
Van beide mineralen is een spraytje, die op de huid, in de keel en in de ogen, oren en neus aangebracht kan worden. Navullen kan vanuit een grotere maat. In de neusspray zijn beide mineralen vertegenwoordigd!