Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Genezen door voeding?

Rineke van den Berg - Tuesday, September 04, 2018

Wie heeft ooit dit recept met Aloë Arborescens bedacht? Wie heeft de bereidingswijze zo samengesteld dat zieke mensen, ja zelf op het sterfbed weer genezen? Pater Zago schreef hier twee mooie boeken over met vele prachtige geneesberichten.

Aloë Arborescens bevat honderd maal meer phyto-therapeutische werkstoffen dan een “gewone” Aloë Vera. De werkzame stoffen zijn een complex van meer dan 200 biologisch actieve plantaardige stoffen die gezamenlijk zorgen voor de regeling van de aangeboren immuniteit en macro-bacteriële functies.
Deze specifieke Aloë plant heeft allereerst een krachtige en versterkende werking op het immuunsysteem.
Aloe Arborescens is geen Aloe Vera en heeft ook andere kwaliteiten.

Aloë Arborescens heeft een hogere concentratie maar ook andere werkzame stoffen dan Aloe Vera. Dit maakt dat de Aloë Arborescens zich nog krachtiger kan manifesteren bij een grote diversiteit aan inwendige en uitwendige gezondheidsproblemen.
Aloe Aborescens behoeft ook een andere bewerking, juist omdat deze bewezen is. De Aloë A planten moeten 5 jaar oud zijn, er mag twee weken geen regen zijn gevallen, de bladeren worden ontdaan van de stekels en van stof. Deze bladeren worden in zijn geheel koud verwerkt en gemengd met biologische Acacia honing en 2% bio vijgen alcohol. Zo snel als het kan worden dan de flessen gevuld en verzonden.

Vele studies wijzen uit dat Aloë Arborescens het immuunsysteem en dus het zelfhelend vermogen bekrachtigd.

Aloë Arborescens kan ondersteunend werken bij:
Allerlei huidaandoeningen (die vaak hun oorsprong vinden in het darmgebied).
Prostaat behandeling
Interne en externe wondgenezing
Postoperatieve behandeling
Chronische bronchitis
Herstel na chemo therapie
Lever disfunctioneren
Algemene darmklachten
Prikkelbare darm
Ook als kuur te gebruiken voor het najaar en voorjaar.
Enz. enz.

Al jaren verkopen we deze krachtpatser die met veel succes kan worden ingezet bij allerlei aandoeningen. Sinds kort betrekken we de Aloë Arborescens uit Portugal waar dit product met veel passie en liefde op ambachtelijke wijze wordt bereid. Uiteraard van biologische teelt en direct na het oogsten verwerkt en in de glazen flessen...op weg naar Sundancer en onze klanten.
Voor diegene die de vorige versie kenden zien aan deze drank dat dit intenser van kleur is. Dus niet licht groen/bruin maar helder groen.

En ja het is een zoet drankje. Je zou kunnen zeggen dat de Acacia honing in de Aloë A het paard van Troje is. De snelle suikers openen de cellen en maakt het mogelijk om de Aloë A op de juiste plek te krijgen. 

Uit ervaringen van onze klanten weten we dat deze "Portugese" versie nog werkzamer is....en dat is mooi meegenomen! 
Is het een medicijn? Is het voeding? Wij weten dat voeding helend kan zijn en zoals Hippocrates al eeuwen geleden zei: "laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding" is nog steeds een grote waarheid.
Wist je dat alle artsen de eed van Hippocrates afleggen voor ze aan de slag kunnen als geneesheer?

Met onze dank aan Pater Romano Zago

Kijk hier voor Aloe Arborescens