Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Geen visolie meer!

Rineke van den Berg - Friday, February 02, 2018


Waarom kiezen wij van Sundancer geen visolie meer als supplement? Lees hier alles over onze bewuste keuze.

Een bewuste keuze
Een veel voorkomende misvatting is dat vissen de ultieme bron zijn van deze meervoudig onverzadigde vetzuren. Maar hier is de paradox: vissen zijn rijk aan Omega-3 omdat ze die eten! Kan je raden wat ze eten?

Ja, algen!

Algen staan onderaan de mariene voedselketen en zijn de zuiverste bron van Omega-3 DHA en EPA. Ocean Heroes Omega-3 capsules met algenolie zijn veganistisch en gezond, cruelty-free en vrij van schadelijke stoffen. Door ons product te kiezen, deel je onze visie betreffende het teruggaan naar de oorsprong en het behouden van een gezond evenwicht, zonder de mariene ecosystemen aan te tasten of uitputting van de visstand. Je krijgt een veilig Omega-3 product met pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder dat er een vin wordt aangeraakt.  

Omega-3 DHA en EPA zijn essentiële vetzuren die het lichaam niet in voldoende mate zelf produceert. In plaats daarvan krijgen we ze uit onze voeding. Maar wat maakt Omega-3 vetten zo speciaal?

Het hele lichaam profiteert, maar in het bijzonder zullen zij je helpen om cardiovasculaire functies te behouden, ondersteunen ze de hersenactiviteit en houden ze je gezichtsvermogen op peil.

Deze premium kwaliteit veganistische algenolie is qua prijs en werkzaamheid een top product.
Uitmuntend voor je gezondheid en je red zelfs de vissen in de zee. Dat is dus mooi meegenomen! Met elke verpakking van 60 capsules red je zelfs 30 vissen.
Elke vega softcapsule bevat 450mg zuivere algenolie. Deze bevat 200mg DHA en 75 mg EPA.

De voordelen van Omega 3: Hart, brein, en ogen!

Hart

 

Ogen

 

Brein

Omega-3 vetzuren dra-gen bij aan het functioneren van het  cardiovasculaire sys-teem. Ze stimuleren de doorstroming van de aderen wat helpt om het risico op hart- en vaatziekten te verlagen. Dus je kunt push-ups doen en een fitte super-held zijn.        

 

 

                     

      

DHA  is geconcentreerd in het netvlies, waardoor het bij-draagt aan een goed gezichtsvermogen. Dus  wanneer je dingen wazig begint te zien, weet je hoe je jouw focus scherp moet stellen ;)  

   

 

 

                                                                                                                                                                                                      

 

De hersenen hebben een zeer hoge concentratie Omega-3. DHA in het bijzonder helpt bij het bouwen van hersencel-membramen en bevordert de vorming van nieuwe hersen-cellen. Dit draagt bij aan een betere geheugen en con-centratievermogen. Iedereen kan een slimme held zijn, toch?