Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Geef jezelf voorspoed

Piet Kukler - Friday, January 05, 2018


Geef jezelf voorspoed

Een praktisch werkboek

Sup-Hee Komen
Boekspecificaties

.


Boekspecificaties

978 94 6015 006 7
160 pagina's
Een praktisch werkboek
Sup-Hee Komen
Sup-Hee Komen

Sup-Hee Komen heeft als energiewerker, coach/consultant en advocaat veel voorspoedwerk in de praktijk toegepast, wat een grote positieve bijdrage had bij het overwinnen van barrières, praktische problemen en financiële situaties. Zij legt in dit boek een duidelijk verband tussen werken aan je innerlijk en de uiterlijke verschijningsvormen.

Kan ik mijzelf voorspoed geven? Ja, wanneer jij je gevoel en verwachting over voorspoed in jezelf positief ontwikkelt, zal de buitenwereld daarmee gaan overeenstemmen en zul je voorspoed aantrekken. Het leven geeft je aanwijzingen, lessen en cadeautjes. Deze kun je ontvangen en onderzoeken. Zo ontdek je dat je de mogelijkheid hebt om voorspoed te creëren, maar ook dat je blokkades hebt die voorspoed tegenhouden en dat je deze liefdevol kunt loslaten. Je voelt je daardoor een vrijer mens en ervaart dat er een vrije keuze is en dat je je dromen kunt realiseren.

Wanneer je de theoretische uiteenzettingen, inspiraties, praktische voorbeelden en oefeningen in dit boek volgt, zul jij voorspoed in je leven kunnen verwelkomen.

Wij van Sundancer geven deze week de eerste 25 bestellingen dit mooie boek cadeau. Brievenbus pakketten uitgezonderd.

We wensen natuurlijk een ieder voorspoed en gezondheid voor 2018 en vele jaren daarna!