Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

SHUNGITE de geheime helende steen uit Rusland

Rineke van den Berg - Tuesday, April 03, 2018


Waarom Shungite?
In 2016 was ik samen met mijn vriendin Lydia in Siberië voor een reis door het Altai gebergte. Op de weg terug naar het vliegveld kwamen we een klein kristallenwinkeltje tegen. Natuurlijk moesten we daar even neuzen. Daar lag een kleine ketting met zwarte kraaltjes. Ogenschijnlijk niets bijzonders. Toch twijfelde ik geen seconde...die ketting moest ik hebben! Waarom? Mijn hart werd er zo blij van. De aardige verkoopster glunderde en vertelde in één adem een verhaal wat ik niet kan na vertellen, ze keek zo blij en gelukkig dat ik deze ketting kocht. Ze liet me een boek zien met veel plaatjes en één woord wat ik kon lezen; SHUNGITE. De naam heb ik onthouden omdat ik verdere informatie wilde zoeken en vinden over deze (voor mij) gelukssteen.. 
Wel ben ik er achter gekomen dat er veel nep Shungite op de markt is. Jammer genoeg wordt er op grote schaal zwarte stenen voor veel geld verkocht onder de naam Shungite. Ook zijn er handelaren die beweren dat hun Shungite extra opgeladen worden. De krachtig werkende Shungite hoeft niet opgeladen te worden. 
Na een lange zoektocht ben ik bij een betrouwbaar Russisch Shungite adres beland. Import direct vanuit de ware bron.
Vanaf nu zullen we een aantal mooie producten verkopen in onze shop die puur Shungite zijn.
 

Werking
Slechts 25 jaar geleden kwamen de Russen naar buiten met hun helende geheim voor de mensheid. De miljoenen jaren oude steen die nergens anders in de hele wereld wordt gevonden dan alleen in Rusland. 
Shungit of Shungite is in alle opzichten uniek. De structuur is zo bijzonder dat op geen enkele plek op de aarde je deze kan vinden. De moleculen lijken op koolstof, maar zijn totaal anders van vorm en hebben een mooie energie. Niet alleen deze stof bevindt zich in deze krachtige steen, maar ook vele andere elementen waar velen vermeld staan in de tabellen van Medeljev. 
Juist nu we worden belaagd door G4, G4+ en binnenkort G5 kunnen we blij zijn met deze kosmische steen. De werking is eigenlijk heel simpel; je kunt stellen dat negatieve energieën omgezet worden door Shungit (of Shungite) naar positief. Omgepoolt kun je zeggen. Dit is bewezen ook door de Russische wetenschap. Dat deze wetenschappers veel verder denken dan de onze blijkt wel door het gegeven dat in Russische ziekenhuizen de recoverroom of uitslaapkamer (na een operatie) is bekleed met Shungit. Bewezen is dat Shungit de narcose neutraliseert, wonden sneller heelt, de bloedaanmaak stimuleert en de nare bijwerkingen van de operatie vermindert.

Geschiedenis
De Shungite wordt gevonden in het noordwesten van Rusland, in Karelie aan de rivier de Zhunga wordt deze miljarden oude unieke steen gevonden.
Het verhaal gaat dat de moeder van Michael Romanov (Tsaar 1613 - 1617) ernstig ziek werd en op sterven na dood was. Een wijze non schoot haar te hulp en gaf haar Shungit water uit een bron bij een boer. Toen wist men nog niets af van deze bijzonder helende eigenschappen van deze steen. De vrouw genas kort nadat ze van dit wonderbaarlijke water dronk. 
Veel later hoorde Tsaar Peter de Grote van deze genezende eigenschappen en ging op onderzoek uit en ontdekte voor het eerst in de geschiedenis de samenhang tussen de genezing van de Tsarina en het gesteente de Shungite. Tsaar Peter experimenteerde met de steen en met water. Hij was zo enthousiast over de werking van de Shungit dat hij besloot om elke soldaat een Shungite steen te laten dragen. Dit ten bate van de gezondheid maar ook om vervuild water mee te reinigen. Zo werkte hij preventief aan het voorkomen van ziekten en uitbraak van epidemieën.
 

De mogelijkheden zijn eindeloos: het reinigen van water (bijvoorbeeld met het speciale Shungite filter of losse steen: (hoeft nooit vervangen te worden) genezing van uiteenlopende ziekten, van griep tot diabetes, van artritis tot galstenen; het verhoogt de immuniteit, laat zelfs een flinke kater verdwijnen, de werking is eindeloos)… Water vermengd met Shungite poeder geneest eczeem, psoriasis, bevordert genezing van wonden, versterkt en verjongt de huid, enzovoort.

De Shungite steen heeft nog een unieke eigenschap:

Het beperkt het effect van de elektromagnetische straling waar we in deze tijd allemaal mee te maken hebben via onze computers, mobieltjes etc. Uit een ver, ver verleden komt de steen niet zonder reden nu in onze tijd aan het licht. Nu is de tijd om Shungite te gebruiken vanwege haar unieke samenstelling. Shungite wordt wel HET kosmische  geneesmiddel van de 21e eeuw genoemd. De chemische samenstelling is zó uniek, dat het altijd en uitsluitend positief werkt: Shungite geneest, geeft energie, zuivert, beschermt, herstelt, en normaliseert.

Kijk verder in de shop voor de mogelijkheden.