Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Jouw immuunsysteem is sterk en slim

Piet Kukler - Wednesday, April 08, 2020


Jouw immuunsysteem is sterk en slim

De meest heftige nieuwsberichten zijn aan de orde van de dag. Ziekzijn, lijden en plotseling sterven trickeren de mensheid in haar diepste angsten. Zwartgallig, naargeestig en pessimistisch wordt je ervan. Je kostbare gezondheid wordt van al deze slechtnieuwsberichten steeds zwakker en zwakker. Maar ook alle angstige gedachten geven stress en maken je uiteindelijk ziek.
Zie jouw immuunsysteem als de zeer slimme David die tegenover de grote reus Goliath staat. Vele sterke mannen zijn al verslagen door deze grote man. Het gaat in dit verhaal niet over de grote van de aanval, maar om een meesterlijke handelen. David is niet bang, hij weet dat hij deze vijand kan verslaan. Nee niet door grof geweld, maar met bedachtzaamheid en focus.

Zo is ons immuunsysteem ook. Deze reageert op onze aandacht en focus. De juiste voeding, de juiste informatie tot zich nemend, overzicht hebbend op de hele situatie. Vanuit de rust en kalmte doelgericht te werk gaan. Niet aan de kant maar een diep innerlijk weten dat jouw immuunsysteem alles aan kan. Ogenschijnlijk klein, maar groots in daden.

Ga naar de homepage, zoek op David en download onderstaande afbeelding als kleurplaat. Wellicht kan je tijdens het kleuren je focus zetten op jouw immuunsysteem die werkelijk groots is.

Eén ding wordt door de meesten over het hoofd gezien! Gelukkig doe jij dat niet.....