Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Dankjewel Telegraaf, Dankjewel Moringa krachtvoer voor allen

Piet Kukler - Friday, June 12, 2020

Dankjewel Telegraaf

Meestal zijn we niet onder de indruk van het laatste, vaak slechte nieuws en bekijken kritisch het nieuws met andere ogen. Toch komen er af en toe zeer positieve nieuwsberichten in de dagbladen.

Dit keer in de Telegraaf. Met de titel "Moringa is meer dan een hipster superfood" schrijft Miriam Mannak vol enthousiasme over de Moringa boom met wonderkrachten. In Mozambique zweert men bij de smaragd groene blaadjes van de Moringa Oleifera.

Wel 43% van de kinderen in dit land zijn ondervoed (volgens UNICEF) wat kan leiden tot vele gezondheidsproblemen en in het uiterste geval zelfs tot de dood. Het toverwoord is daar Moringa. Men eet hier de Moringablaadjes die alle stoffen bevatten die een mens nodig heeft. Zelfs wonden worden geheeld met het pulp van de bladeren, zo schrijft Miriam. De ranke takken van de Moringa boom zitten vol met felgroene blaadjes die rijk zijn aan eiwitten, kalium, vitamines en allerlei onmisbare mineralen.

Door deze wonderboom is de kindersterfte zodanig afgenomen dat de werking van de Moringa staat als een rots. Moringa wordt nu volop in Mozambique ingezet om het ondervoedingsprobleem uit de wereld te verbannen.
Lees het artikel in de Telegraaf hier

Al vele jaren zijn wij en velen met ons blij en dankbaar met onze Green Force of life - Powerfood of the Sun, Moringa Oleifera van premium kwaliteit.
De Moringa boom groeit in de droogste en meest zonnigste gebieden juist het beste. Kan totaal niet tegen pesticiden en kunstmest.
De snelgroeiende boom schiet haar wortels in de grond op zoek naar ondergrondse waterstromen, de zon geeft haar de kracht om alles in de prachtig groene bladeren aan te maken wat de mens echt voedt en heelt.

Prachtig en krachtig "medicijn" tegen ondervoeding en alle ziekten die daar uit voortkomen.

Dankjewel Moringa wonderboom dat jij er voor de mensheid bent!