Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Brief van Tjeerd onze fijne collega

Piet Kukler - Friday, January 04, 2019


Lieve fijne mensen, klanten, vrienden en bekenden van Sundancer.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En dan doel ik niet op het gaan van 2018 en het komen van 2019. Iedereen trouwens nog de allerbeste en mooiste wensen gewenst. 😊

Na ruim anderhalf jaar ga ik het fijne, mooie en superfijne menselijke gezondheidsbedrijf Sundancer verlaten. De liefde brengt mij naar Almere. De woon werk afstand Almere – Nieuw Beijerland is niet te doen.

Wat een geweldig leuke en fijne contacten heb ik de afgelopen jaren met menigeen van jullie gehad. Via de mail of via een fijn telefoongesprek. Of bij de klanteninloop op vrijdagmiddag. Maar ook vaak bij lezingen en of workshops. De afgelopen anderhalf jaar heb ik met heel veel plezier, en gevoel, kaartjes geschreven bij de bestellingen. Wat waren er toch vaak hartverwarmende en ontroerende reacties terug. Zo bijzonder!

Graag wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de fijne, warme en open gesprekken. Ben Piet en Rineke (Eigenaren van Sundancer) heel dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en het vertrouwen wat zij in mij hebben gesteld.

Vrijdag 11 januari is mijn laatste werkdag bij Sundancer. Je bent van harte uitgenodigd tijdens de klanteninloop.( 13:30 uur tot 16:30 uur) En wil je nog eens contact? Voel je vrij om mij te mailen via info@visparwelzijn.nl of mijn site te bezoeken; www.visparwelzijn.nl

Hele hartelijke en liefdevolle groet

Tjeerd Visser