Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

VISIE WEBWINKEL

Piet Kukler - Tuesday, August 26, 2014


Met zorg voor uw stralende gezondheid maar ook voor het welzijn van onze planeet, verpakken wij uw bestelling in gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn, we printen op eco papier en ook onze producenten stimuleren we om alle plastiek te vervangen in glas of milieuvriendelijkere materialen.

Steeds zijn we op zoek naar de nieuwste en gezondste producten die in ons assortiment passen. Zo pluizen we dagelijks etiketten uit en selecteren steeds de beste, de puurste en natuurlijkste producten. Daar gaat veel tijd in zitten maar dat hebben we er graag voor over! Zo komen tot een natuurlijk, vaak biologisch en eerlijk product.

Onze producten zijn niet op dieren getest, ook niet in het buitenland! We zijn tegen dierproeven, ook in het buitenland! We doen alleen zaken met bedrijven die eerlijke handel drijven, ook in het buitenland. We mijden GMO ingrediënten in onze producten. Om dit te kunnen bereiken hebben we zelf een kleinschalige productie (in een lab) van eenvoudige maar krachtige middelen (oa Deo van Theo, tandenpoets poeder en Stoere Bertha. Van al deze ingrediënten weten we waar het vandaan komt en dat het eerlijk en zuiver is geproduceerd.

We werken hard om ons bedrijf en webshop zo natuurvriendelijk als mogelijk te maken. Graag zien wij uw input ook tegemoet. Vind u niet wat u zoekt? Laat het ons weten!