Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Rozenolie: Roos, bloem van het hart

Rineke van den Berg - Friday, July 07, 2017Hoe liefelijk en zuiver is de geur van een echte roos. Hoe heerlijk is het om deze geur te ruiken en je ermee te verbinden. Niet alleen heerlijk geurend maar ook zeer werkzaam voor lichaam en geest. De roos is sinds mensenheugenis verbonden met het hart en dus met de liefde. Niet voor niets dat geliefde rode rozen aan elkaar schenken.

Rozenolie heeft de hoogste frequentie van alle etherische oliën en kruiden: 320 Hz.
Andere aromatische oliën 42-200 (Roos steekt daar met kop en schouders bovenuit)
Gedroogde kruiden 12-20 Hz
Verse kruiden 20-27 Hz

Rozenolie: kostbaarder dan goud!
Rozenolie is een kostbaar geurig en zeer gewild goedje.
Er is wel 5000 kilo verse rozenbloemen nodig om 1 liter Rozenolie te destilleren. Vandaar dat de aankoop van 100% pure olie voor 1 ml rond € 25,00 ligt.
Onze Damascus rozenolie heeft een gehalte van 2.5% en is opgelost in zuivere amandelolie voor een zeer vriendelijke prijs. Zo kan deze olie puur op de huid gebruikt worden, maar ook als verleidelijk parfum.
De Damascus roos uit Bulgarije is veruit één van de oudste en bekendste Roos. De pure en zachte geur is onweerstaanbaar en kan prima voor huidverzorging of massage olie worden gebruikt.
   
Ook de Aleppozeep met echte Damascus rozen olie (1%) is heerlijk om je helemaal mee in te zepen, ja zelfs zacht genoeg voor de gezichtshuid. 

Nagenieten met een kopje krachtige bron van liefde (boordevol met rozenblaadjes) thee maakt jouw rozen belevenis compleet!

Dit is de boodschap van de Roos:

Ik open je hart voor de liefde voorbij alle grenzen!