Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

ALEPPO ZEEP - VOOR HUID & HAAR

Piet Kukler - Wednesday, March 25, 2015


Deze zeep is gefabriceerd volgens het 1000 jaar oude traditionele recept. Aleppo is de zeepstad van de Arabische wereld!

Helaas zijn de zeepfabrieken tijdens de oorlog niet gespaard gebleven, maar zijn de “zeep” families naar Turkije verhuisd en hebben de productie alweer opgepakt!

Alle Aleppo zepen worden gerijpt volgens de oude traditie, zo heeft u een waardevol stuk zeep waar alle aandacht aan besteed is en 100% natuurlijk is!

Het verse gewicht van de zeep bedraagt ongeveer 200 gram, afhankelijk van de (traditionele) snijtechniek.

Bij ons verkrijgbaar: Aleppo Zeep met gegarandeerd biologische laurier olie (15 tot 40% Laurier olie) en biologische olijfolie , 200 gram. Laurier olie is olie die geperst wordt uit de bessen van de laurierboom.

Voor zowel huid als haar!
Wonderbaarlijk voor de dagelijkse gezichtsreiniging, voor de handen en het hele lijf, onder de douche. De zeep werkt verzorgend en voedend voor de huid, ontlast de huid van verstoppende en belastende factoren zoals luchtverontreiniging (onder andere roet en chemie) huidproducten en dode huidcellen. De huid kan daardoor weer haar natuurlijke functies vervullen en daardoor het lichaam te helpen ontgiften.

Ook te gebruiken als scheerzeep, deodorant en als shampoo. De zeep is ook geschikt voor de tere babyhuid.
De Aleppo zeep is een uitkomst voor mensen die met weinig op reis gaan (bv backpackers). Deze zeep kan gebruikt worden als tandpasta, gezichts-/lichaamsreiniger, deodorant, shampoo en zelfs als haar modelant (voor kort haar).

Laat de zeep na gebruik goed uitlekken op een zeephouder.

Kwaliteitskenmerken:
• Zonder dierlijke bestanddelen
• Vrij van kunstmatige kleurstoffen
• Vrij van kunstmatige geurstoffen
• Vrij van conserveermiddelen
• Eindproduct is dierproefvrij
• Dermatologisch getest

Gebruik
Aanbevolen voor dagelijks gebruik. Ideaal voor de gevoelige of snel geïrriteerde huid. Gebruik en dosering van deze olie wordt individueel bepaald.

PDF met meer info
Wil je deze meer details over deze bijzondere zeep en eea nog eens rustig willen nalezen en/of opslaan op je computer? Mail ons dan en we sturen je graag de bijbehorende PDF.