Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Aleppo zeep, al meer dan 1000 jaar zuiver schoon

Piet Kukler - Monday, August 07, 2017


Aleppo zeep 15% laurier olie - zuiverste zeep ter wereld, al meer dan 1000 jaar!

Veel Aleppo ervaringen ontvangen wij van onze enthousiaste klanten, klanten die eerste instantie toch vaak een wenkbrauw fronste dat een zeepje zoveel mogelijkheden heeft. Maar later hoorden we toch zeer enthousiaste ervaringen terug. Een man is compleet van zijn haar roos af na jaren van speciale en kostbare anti roos therapie. Een lieve oude dame krijgt een effectieve massage van haar verpleegkundige (omdat zij daar ervaring mee had)  met Aleppo zeepsop tegen vochtophopingen in voeten en benen. Deze lieve dame wilde geen vochtafdrijvende pillen meer.....alleen maar de sopmassage (even laten inwerken voor een 20 minuten daarna afspoelen).
Zo ook een jonge vrouw met erntige eczeem , vooral in haar gezicht. Als ze de bijbehorende jeuk al aanvolede komen, zeepte ze haar hele lichaam inclusief gezicht in met Aleppo, liet dit even inwerken en spoelde hetb daarna af. Haar jeuk was dan totaal weg. Zij bracht daarna nog wat WHoly Oly kokosolie aan.
Backpackers nemen op hun reis alleen een stukje Aleppo zeep mee, daar doen ze alles mee; wassen van lichaam, haren, kleding, tandenpoetsen, scheren, haarstyling en nog veel meer. De geur van Aleppo is natuurlijk en ruikt echt schoon, bevat geen enkel chemische bewerking of (geur)stoffen die wellicht allergien kunnen veroorzaken. Door het rijpingsproces (klinkt wel chique) van wel 9 maanden weet je dat de zepen zuiver en neutraal zijn.
Door de 100% natuurlijke samenstelling van Olijfolie en Laurierolie (van de Laurierbessen) is de Aleppo zeep gooed afbreekbbaar in de natuur. Eigenlijk kun je zeggen dat natuur gaat weer op in de natuur.

Zoals je weet is er oorlog gaande in Syrië, maar ook in Aleppo (zeepstad van de Arabische wereld). Ook sommige zeepfabrieken (familiebedrijven die het traditionele recept van de Aleppo met liefde creeerden) zijn verwoest. .
De nieuwe fabrieken zijn gedeeltelijk verplaatst naar Turkije maar zal binnenkort ook weer in Aleppo worden hervat.
Het orginele, meer dan 1000 jaar oude recept van de Aleppo zeep, wat van vader op zoon wordt doorgegeven zal weer in de zeepstad Aleppo (Syrie) worden gefabriceerd. Dit proces is handwerk.
De zepen worden wel 9 maanden gerijpt om de PH waarde neutraal en dus huidvriendelijk te maken, daarnaast is na de rijping de zeep hard van vorm en dus kan je deze lang gebruiken.

Aleppo kan gebruikt worden voor: 
* Het grondig tevens zacht reinigen van de huid, zelfs de tere gezichtshuid en babyhuidjes.
* Ideaal als shampoo, werkt tevens tegen roos.
* Als natuurlijk modelant voor kort haar.
* Als deodorant: je brengt het vochtige stuk Aleppozeep aan in de oksel.
* Met Aleppo kun je prima scheren, voor dames en heren.
* Met deze 100% zuivere zeep kun je ook je tanden poetsen. 
* Kleine handwasjes op vakantie of thuis.
* Vlekbehandeling van het wasgoed of bekleding in de auto of van meubels.

Aleppo zeep maakt echt schoon!