Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Berberine detox antwoorden

Rineke van den Berg - Friday, March 08, 2019


Naar aanleiding van de Berberine detox kampioen zijn hier behoorlijk veel vragen losgekomen. Graag geef ik wat toelichting.

Wanneer neem je de Berberine in als je ook noodzakelijke medicijnen slikt?
Berberine heeft een ontgiftende werking en kan de werking van de medicatie beïnvloeden. Het effect is te verwaarlozen als je minimaal een uur uit elkaar inneemt.

Moet ik tijdens de Berberine detox ook probiotica nemen?
Nee, zeker niet. Berberine hersteld het darmslijmvlies zodanig dat jouw eigen familie darmflora weer kan uitbreiden. RESTORE kan hierbij goede hulp bieden.

Ik heb net een operatie ondergaan. Kan ik Berberine gebruiken om de narcose te draineren?
Ja, Berberine kan helpen bij het beter draineren van toxische stoffen. Ook kan je bij ons een Spagyrische Narcose drainage complex bestellen, deze werkt prima samen met de meer fysiek werkende Berberine.

Kan ik een Berberine kuur doen samen met Earth wonders?
Jazeker, beide producten werken als een detox en hebben een overlappende werking, maar ook een heel specifieke.
Earth wonders kapselt toxines in en voert ze af terwijl Berberine op een ander niveau afvalstoffen afvoert en de lever daarbij helpt.
Advies is om lief te zijn voor jezelf en bij beide middelen de mildste inname variant te kiezen. Beide middelen kunnen wel tegelijk ingenomen worden.

Bekend advies voor iedereen die aan het ontgiften gaat: drink voldoende zuiver water en neem voldoende rust, maar ook beweging.....en wees lief voor jezelf en dank je lijf!