Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Bang voor het Corona virus

Piet Kukler - Thursday, January 30, 2020


Allereerst is angst een heel slechte raadgever. Angst verlaagt je weerstand en laat je open staan voor allerlei ziekmakende elementen (o.a virussen).
Ons immuunsysteem is zeer krachtig en handelt in opdracht van jou. Dit prachtige systeem werkt al sinds mensenheugenis. Belemmerende moderne uitdagingen zoals stress en “lege” en ziekmakende voeding werken ons natuurlijke afweersysteem behoorlijk tegen.

Laat je niet gek maken door alle slechtnieuwsberichten. Blijf vooral kalm en bij jezelf. Zoals in een waardevol gezegde: “Kalmte zal je redden” staat nog steeds als een paal boven water.
Vertrouw op jouw eigen krachtige lichaam en handel naar wat het nodig heeft om je kostbare gezondheid te behouden.

Een kleinschalig onderzoek wijst uit dat het Corona virus een op proteïne gebaseerd virus is. Nano zilver werkt zeer krachtig op dit type virus. Deze allerkleinste deeltjes zilver snijden als het ware als een warm mes door de boter. Zink verhoogt het gehele afweersysteem enorm en werkt krachtig tegen virussen samen met nano zilver bijzonder krachtig tegen ziekmakers in het algemeen. Zink ondersteunt oa ook de darmen.
 
Wat kan je nog meer doen?
Vitamine C – neem tijdens de winter een dubbele dosering. Bijzonder werkzaam en goed opneembaar is de liposomale vorm.
Vitamine D3 – een “must” voor je gehele lichaam en geest tijdens de winter, maar ook tijdens de andere seizoenen een belangrijke aanvulling om je afweer te bekrachtigen.
Nano Zink/Zilver – tijdens moderne beproevingen (zoals griep of andere pathogenen) is een onderhoudsdosering aan te raden.
Vraag ons advies.

De gehele maand februari 2020 ontvang je 50% korting op een liter fles Nano zink als je een fles Nano Zilver aanschaft.