Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ons recepten boekje met overheerlijke kokosolie recepten cadeau:

Acute situaties vragen om rust en overzicht

Piet Kukler - Tuesday, March 24, 2020


Veel mensen bellen ons en zijn bezorgd, Bezorgd over zichzelf, maar vaak ook over hun geliefden. Velen zitten thuis, vaak als thuiswerkenden, maar ook de kinderen die nu thuisonderwijs krijgen zijn vaak een last. De spanningen kunnen vaak hoog oplopen.

Tips in stressige situaties:
* Maak schema's om te koken, afwas te doen en meerdere huishoudelijke klusjes. Duidelijkheid sust te gemoederen en schept rust. Zo nuttig bezig zijn en zich waardevol voelen gaan hand in hand.

* Zorg dat iedereen een respectvolle plaats heeft om even tot zichzelf te komen. Ontspanning activeert de weerstand.

* Ga op media dieet. Je letterlijk gek laten maken door de media geeft stressige situaties. Kijk liever 1 x per dag naar het nieuws dan de hele dag door. De situatie is wat er is.

* Koop je boodschappen in een natuurvoedingswinkel, hier is alles normaal te koop en volop in voorraad en veel gezonder ook. Dat scheelt weer veel ergernissen.

* Neem een heerlijk Himalaya Magnesium (voet)bad om jezelf te ontspannen. Druppel daar wat Zilverspar in. Zilverspar is een fantastisch etherische olie die de lucht zuivert en het lichaam en geest weer in balans brengt.

Hier nog meer tips voor een Stralende gezondheid

Kijk ook eens op deze site wat je allemaal zelf kunt maken. Tekort aan wasmiddel of desinfectans, misschien ben je wat benauwd of heb je jeuk van de processierups? Kijk op onze site voor de makkelijke recepten van oa kippensoep