Misdiagnoses…. Vitamine B12 tekort?
Vitamine B12 blijkt uit onderzoek nog meer werking te hebben dan men eerder vermoedde. Vitamine B12 is een essentiële vitamine voor het goed functioneren van ons totale lichaam en geest! Lees verder...                                                                        
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

MISDIAGNOSES

Vitamine B12 tekort?!

 

 
Gebruik je medicijnen? Dan is de kans groter dat je een B12 tekort hebt

Vitamine B12 blijkt uit onderzoek nog meer werking te hebben dan men eerder vermoedde. Vitamine B12 is een essentiële vitamine voor het goed functioneren van ons totale lichaam en geest! Onbegrijpelijk dat er regulier zoveel patiënten met een heel duidelijk B12 tekort en bijbehorende (zeer ernstige) klachten met verrassende (mis)diagnoses en medicatie opzadelend worden.

Daarnaast hebben juist medicijn gebruikende mensen vaker een vitamine B12 tekort. Gebruik je bijvoorbeeld: maagzuurremmers zoals Omeprazol, maagbeschermers, Metformine (bij diabetisch 2), alle medicatie bij maag – darmklachten?Ja, en zelfs Rennies?! Dan kan het zomaar zijn dat je een vitamine B12 tekort hebt. 

Als er toch besloten wordt tot een B12 bloedtest, maar als de reguliere bloedtest geen tekort aan vitamine B12 laat zien maar deze ook nog aan de hoge kant is….wat dan? Sowieso zijn de reguliere bloedwaarden voor vitamine B12 gebaseerd op een standaardisering van tientallen jaren geleden. Dus trek je eigen conclusie……

 

 

Bemer therapie iets voor jou?

 

Kom je ook naar de Bemer presentatie op woensdagavond 21 juni? Deze is ditmaal bij ons in Zwijndrecht, entree is gratis. 

Stel je voor dat je een knopje naast je bed hebt.
Daar druk je 2 maal per dag op (’s avonds voor je gaat slapen en ’s ochtends als je wakker wordt). En doordat je 2 keer per dag op dat knopje drukt, krijg je meer energie, ondersteun je al je organen, bouw je 80% van je fysieke klachten af. Zou dat interessant voor je zijn? 

Misschien heb je eerder deze therapie al eens voorbij zien komen en ben je toch wel nieuwsgierig? Dit is jouw kans om in het echt deze unieke bemer therapie te zien en te voelen. Liesbet Muijlwijk zal op deskundige wijze deze presentie verzorgen en al je vragen beantwoorden.

Heel graag tot dan!

 

Speciale bewegingsles voor rugklachten

 
 
Op 23 juni verzorgt Melissa een speciale bewegingsles. Een echte aanrader voor mensen met een gevoelige rug, veel stress en diegene die actief wil werken aan een kwalitatief soepeler leven.

Onze rug is een prachtig mechanisme om bewegelijk in het leven te staan.
Helaas is onze rug vaak de oorzaak dat we niet vrijuit kunnen leven. De conditie en bewegelijkheid van de rug is belangrijk, maar ook de doorstroming van onze levenskracht. De levenskracht in het centrale zenuwstelsel is een zeer belangrijk element om positieve informatie aan het lichaam door te geven. 

In deze speciale bewegingsles leer je om in alle rust, zonder iets te forceren, de rug en met name de psoas te ontspannen, te ontdoen van stress en leer je hoe je soepeler door het leven kan gaan. De psoas spier wordt ook wel de spier van de ziel genoemd. 

Melissa legt alles goed en rustig uit, maar laat je vooral zien en voelen hoe je thuis hiermee aan de slag kunt. 
 

Boek van de Maand Juni!

 
 

Hoera!! Op 31 mei 2017 lanceerde Yfke Laanstra haar nieuwe boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn'.

In onze ogen heeft Yfke een zeer vernieuwend en uniek boek geschreven die in een catogorie zou moeten vallen die nog niet bestaat…..Computertechnologie en menselijk potentieel met elkaar verbinden is een hele opdracht, maar Yfke heeft deze verbinding helemaal helder gemaakt in haar bijzondere boek. Yfke legt in haar boek ook heel duidelijk uit wat het verschil is tussen nanotechnologie en biologische nanotechnologie (Nano mineralen). Wij zijn dus erg blij met deze verhelderende uitleg.
 

Product van de Maand Juni!

 
Vitamine B12 altijd zonder verzendkosten. Heb je B12 nodig? Bel de advieslijn op 06 - 801 571 26; elke maandag (behalve op 2e pinksterdag) van 9.30 tot 12.00 uur.
 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  12 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  14 juni Workshop 'Schilderen met wol - zo voelt zomer' door Connie Toet

 
  16 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Lezing 'Zien en waarnemen vanuit het hart' - Tessa Bouman

 
  19 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  21 juni Presentatie Bemer therapie - Zwijndrecht

Checkup Experience Zwijndrecht

  23 juni Bewegingsles special : de rug

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  25 juni Presentatie Bemer Therapie - Bunnik

 
  26 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  30 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
 

Cadeau van de maand

 

Dit Fair-Trade en in Guatemala handgemaakte poppetje zal je er altijd aan blijven herinneren dat je een zorgenloos en liefdevol leven mag leiden.

Wij vonden dit kleine geschenkje en werden op slag verliefd op de liefdevolle uitstraling van deze handgemaakte poppetjes. Dit poppetje sturen we bij elke bestelling mee.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten