Okinawa mineralen
Okinawa zeekoraalmineralen, de juiste en meest natuurlijke voeding voor tanden en botten! Nu met 10% korting. Lees verder...                                                                        
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

OKINAWA MINERALEN

de voeding voor tanden en botten

 

 
De juiste en meest natuurlijke voeding voor de tanden en botten! Nu met 10% korting.

Zonder botten of skelet kan het menselijk lichaam niet functioneren. Je zou de kracht niet hebben om op te staan, lopen, zitten of gewoon te bewegen. Essentiële mineralen zoals calcium en fosfor zijn opgeslagen in de botten om ze gezond en actief te houden.
Daarom is het belangrijk om calcium aan te vullen, zodat je botten deze essentiële ingrediënten niet ontbreken en kunnen blijven functioneren. Calcium is de belangrijke bouwsteen voor de botten, vooral als het gaat om botchirurgie, bijvoorbeeld bij de tandarts. ”Gewoon” calcium heeft vaak niet de juiste opneembaarheid en kan het lichaam juist belasten (aderverkalking).

Koraal calcium is een zeer goed opneembaar calcium omdat het een volledige mineraal is en geïoniseerde mineralen bevat. Daarnaast is op een juiste wijze aanleveren van een goed opneembare calcium noodzakelijk voor de aanleg en het onderhoud van botten en spieren, is het essentieel voor 147 lichaamsfuncties en daarom essentieel voor je lichaam.

Okinawa Zeekoraalmineralen is een volledige samenstelling van meer dan 70 ionische mineralen, voornamelijk calcium, die het lichaam nodig heeft om te functioneren.

 

 

Wegens succes verlengd: WHoly Oly XL

 

Wat een succesvolle actie was dat afgelopen week!

Dus willen we iedereen de kans geven om toch nog aan deze mooie actie mee te doen. 

Nog een mooie actie van vorig jaar met verse WHoly Oly laten we tevens meelopen; bij aankoop van twee jerrycans WHoly Oly een filter om de kokosolie te filteren cadeau.


 

Speciale rug bewegingsles door Melissa

vrijdag 7 juli
 
 
Tja, de rug...iedereen heeft weleens een meer of minder pijntje in dit gevoelige deel van het lichaam. De rug helpt ons lichaam fysiek maar ook emotioneel te ondersteunen. Logisch dat na veel stresss of een heftige emotionele tijd de rug wat gaat protesteren.

Diep in de rug verborgen ligt de Psoas spier ook wel de opslagplaats voor onze (onverwerkte) emoties genoemd. Vaak zijn lage rugklachten of een vermoeide rug de oorzaak van deze onverwerkte emoties. Hoe je juist deze spier en dus je onderrug weer in balans kunt brengen, kun je in de les van vrijdag 7 juli ervaren.


 

Boek van de Maand Juli!

 

'Etherische oliën voor lichaam, ziel en geest' - Michael Kraus

Dit boek is opgedragen aan de reukzin, ons zintuig dat tot nu toe ten onrechte achtergesteld werd bij de andere zintuigen. Op eenvoudige maar gedetailleerde wijze behandelt "Etherische oliën voor lichaam, ziel en geest" in alfabetische volgorde 141 verschillende olien, van de olie van het afrikaantje tot die van de zilverspar.
Zo vind je o.a. instructies voor in- en uitwendige toepassing; de werking van de diverse oliën op lichaam en psyche; informatie over chemische samenstelling en het oliegehalte van de afzonderlijke planten.
 

Product van de Maand Juli!

 

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten.

Dit gebeurt volgens een welbepaald procédé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Het is ook daarom dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd. Wij hebben de etherische olien van Merlijn Wellness in ons assortiment opgenomen, deze zijn 100% natuurzuiver.


 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  7 juli Bewegingsles special: de rug (Psoas spier)

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  14 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  20 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 1

  21 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  23 juli Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  27 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 2

 
  28 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 

Cadeau van de maand

 5 ml lavendelolie van Merlijn 100% zuiver. 
Je ontvangt een glazen flacon incl druppeldopje, beschrijving van het product en vele nuttige tips voor het gebruik.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten