Vitamine B12: Koning der vitamines! 
Vitamine B12 is dermate essentieel dat het ook wel de Koning der Vitamines wordt genoemd. Lees meer, o.a. in de Vit.B12 boeken, ontdek de nieuwe Folaten en ontvang een cadeau bij je Vit.B12 bestelling!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
Bekijk deze online.
Facebook share Twitter share

VITAMINE B12

'KONING DER VITAMINES!'
 
calendar top
calendar left
2015
JULI
calendar right
calendar bottom
MAAND THEMA

Vitamine B12 is dermate essentieel dat het ook wel de Koning der Vitamines wordt genoemd. De maand Juli staat in het teken van deze bijzondere vitamine.


We zullen een drietal thema's aan gaan stippen:

1. Vitamine B12 en spiritualiteit/hooggevoeligheid;
2. Vitamine B12 en vermoeidheid/energie;
3. Vitamine B12 en de huid.


B12 is essentieel voor het lichaam en speelt een belangrijke rol bij het functioneren van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de zuurstoftransport, cognitieve hersenfuncties, het aanmaken van rode bloedcellen en de vorming van DNA, een energieleverend metabolisme, het vermindert vermoeidheid en uitputting. 


Ben je bekend met de nieuwe Foliumzuur varianten? En de Vitamine B12 boeken? Bestel deze maand je B12 en krijg een Bindi kristal van ons cadeau!! Zie ook ons cadeau van de maand.

Lees verder...


Vitamine B12 in de webwinkel

Vitamine B12 pakketten

B12 Boek van Hans Reijnen

Cadeau bij Vit. B12 bestelling 

Nieuwe Folaten, boeken en cadeaus!

Vitamine B12 is dermate essentieel dat het ook wel de Koning der Vitamines wordt genoemd.

Het is essentieel voor het lichaam en speelt een belangrijke rol bij het functioneren van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de zuurstoftransport, cognitieve hersenfuncties, het aanmaken van rode bloedcellen en de vorming van DNA, een energie-leverend metabolisme, het vermindert vermoeidheid en uitputting.

Dit is waarom de symptomen van een Vitamine B12-tekort zo uiteenlopend en uitgebreid zijn. De meest voorkomende symptomen zijn: vermoeidheid, geheugenverlies, concentratieproblemen, verlies van eetlust, het altijd koud hebben, depressiviteit, psychische problemen, allergieën en neurologische klachten.

Lees meer in ons blog item hierover.

Nieuwe Folaten/Foliumzuur
Wanneer je al actief je B12 tekorten aanvult met deze zuigtabletten dan ben je wellicht ook bekend met de aparte Foliumzuur die nodig is in het Power Pakket (10.000). In het Standaardpakket (3.000) is Foliumzuur reeds verwerkt. 

Naast deze Foliumzuur zijn er 2 nieuwe biologisch actieve Folaten beschikbaar:

1. SanaCore Folaat 400 (6S)

2. SanaCore Folaat 400 (Calcium)

Gratis testen
Wil je laten testen of je een Vitamine B12 tekort hebt? Of checken of een separaat Folaat nodig is en zo ja, welk Folaat voor jou het beste werkt? Dit kan op 1 van onze inloopmiddagen (gratis) of je kunt hier een test consult voor boeken (betaald). Je kunt dan gelijk de producten meenemen aangezien we deze altijd op voorraad hebben.

Info als PDF?
Wil je meer leren/lezen over de tekorten, vele toepassingen, aanbevolen doelgroepen en de combi met Foliumzuur? Vraag dan onze pdf hierover aan, zodat je dit nog eens rustig kunt nalezen of opslaan op je computer. Mail ons en vraag dan naar de pdf: 'Vitamine B12 tekort'.

Geen verzendkosten
Op onze Vitamine B12 producten rekenen we GEEN verzendkosten. Zie voor onze 4 Vitamine B12 pakketten onze webwinkel.

Webwinkel
Zie naast de vitamines zelf ook onze 2 boeken hierover:
1. 'Is het misschien Vitamine B12-tekort?' - Pacholok/Stuart
2. 'Vitamine B12-tekort, oorzaak van vele chronische klachten' - Hans Reijen
En zie natuurlijk ons Vitamine B12 assortiment.

'Bij iedere B12 vitamines aankoop krijg je van ons een Bindi regenbroogkristal ter waarde van 8 euro cadeau!'

Lees verder...

Cadeau van de maand

  • JULI
  • Speciaal voor de zomermaanden hebben we deze bijzondere thee samengesteld, enkel beschikbaar in de zomermaanden: 'Zomerse Bron van Liefde'

    Deze heerlijke zomerse bron van liefelijke, kostbare rose Rozen, mineraliserende Yerba Mate en Lapacho, verzachtende Kamille bloemen en vitaminerijke Moringa Oleifera schenken je het ware zomergevoel en vullen tekorten aan. Lees meer.
Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten