Nu met 10% korting!                                                                            
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

HEB JIJ AL JE EIGEN
WATERBRON IN HUIS?

 
 

 

AGANIPPE

De Aganippe, de waterbron waar je zelfs van slootwater goed en zuiver drinkwater kunt maken. 
De Aganippe werkt niet op elektriciteit en kan dus op elke plek worden neer gezet, zelfs in de schuur of in de caravan. Steeds gebruikmakend van je eigen waterbron geeft het je de mogelijkheid om met goed water te koken (en dus lekkerder), heerlijke thee te zetten en ook zuiver water mee te nemen voor onderweg. Een besparing die je er zeker uit haalt. De filters kunnen ongeveer 6 maanden mee (afhankelijk van het gebruik).


We geven je dit weekend 10% korting op de Aganippe waterbron en op de filters (keramisch filter en mineralenfilter):


Deze aanbieding geldt alleen op 
zaterdag 4 maart en zondag 5 maart 2017!Culinaire WHoly Oly recepten

Zelfs een vooraanstaand restaurant maakt voor zijn culinaire hoogstandjes gebruik van onze WHoly Oly kokosolie. Een aantal van deze nieuwe recepten willen we graag met je delen. 

Klik hier om de WHoly Oly kokosolie culinaire recepten aan te vragen.


Nu bij Sundancer: ‘De vijf Tibetanen’

Bij een stralende gezondheid hoort een optimale vrijheid van het kunnen maken van bewegingen door jouw eigen lijf. Zo kwam onze dochter, Melissa, welke al geruime tijd bezig is met het beoefenen en onderzoeken van de Fantastische werking van ‘De vijf Tibetanen'’, met het idee om voorafgaand aan de klanteninloopmiddag een bewegingsles te geven volgens de "De vijf Tibetanen’. 

Vrijdagmiddag
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 
 

 


Agenda

       
  4 maart Workshop "De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen
en buiten" deel 2 - door Dr. Saskia Bosman


 
  6 maart Do-In/Yin yoga onder begeleiding van Marja van Die

 
  12 maart Themadag "Bewustzijn" met Martijn van Staveren en
Ad Broere


 
  13 maart Do-In/Yin Yoga onder begeleiding van Marja van Die

 
  18 maart Workshop / Ervarium "Stress, stem en hormonen - 
Zing je gezond!" door Henk Kooij


 
  20 maart Do-In/Yin Yoga onder begeleiding van Marja van Die

 
  21 maart Workshop "Schilderen met wol - Zin in lente"
door Connie Toet


 
 

Product van de maand

 
De Aganippe waterfilter is een tweestappen-filter dat uit een hoogwaardig keramisch filter en een mineralenfilter (premiumfilter) is opgebouwd. Het hart, het unieke mineralenfilter, is uit vijf verschillende mineraallagen opgebouwd en schenkt je mild, zacht, gereinigd en gevitaliseerd drinkwater. 

De Aganippe waterfilter werkt geheel zonder stroom. Op natuurlijke wijze stroomt het water volledig zonder druk door de filters, waardoor het water zich op volkomen vrije wijze vitaliseren en regenereren kan. 

Ook in het gebruik is de Aganippe simpel. Gebruik leidingwater of regenwater voor de Aganippe. U brengt het water boven in het vulreservoir en het resultaat is kwalitatief schoon en vitaal drinkwater. 


 

Boek van de maand

 
 
 
"Levend water" van Olaf Alexandersson.

Door middel van waarnemingen van natuurlijke processen heeft Viktor Schauberger ontdekt dat de natuur werkt met krachten, die tot nu toe onbekend waren. Trouw aan zijn stelling “de natuur begrijpen en nadoen” heeft hij daaruit zijn revolutionaire technieken ontwikkeld, die met de natuur in overeenstemming zijn, in plaats van deze aan te tasten. Zijn leven lang heeft hij zich met grote vastberadenheid ingezet voor een beter, diepgaand begrip van de samenhangen in de natuur en voor de bescherming van ons milieu. Zijn waarschuwingen wat betreft de consequenties van natuurvernietiging zijn actueler dan ooit!


 

Cadeau van de maand

 


Bij iedere bestelling krijg je van ons 3 unieke ansichtkaarten uit onze collectie cadeau!

  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten