Wij maken plaats voor nieuwe, krachtige gezondheidsproducten                                                                            
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

BIG SALE

 

 


Tot en met volgende week vrijdag (17 maart 2017) houden we grote opruiming om plaats te maken voor een nieuw en krachtig assortiment.
Op alle BIG SALE producten krijg je van ons 50% korting, ja, je leest het goed
50% KORTING   OP = OP

Kijk snel op de Sundancer shop... Er zit vast iets voor je bij!


Vanaf 17 maart bij Sundancer: 
‘De vijf Tibetanen’ bewegingsles

Begin vorige eeuw reisde een Britse legerofficier voor zijn werk regelmatig door India. Hij werd gegrepen door de verhalen van de lokale bevolking over een klooster met Tibetaanse Lama’s die een zeer hoge leeftijd bereikten en uitermate fit en gezond bleken te zijn. Hij raakte zo geboeid door deze verhalen dat hij besloot zelf de Geheimen van de Eeuwige Jeugd te vinden en op zoek te gaan naar hun verborgen klooster. Na een lange zoektocht in de afgelegen gebieden van de Himalaya vond hij eindelijk het klooster. Daar ontdekte hij hun geheimen en bracht ze mee terug naar het Westen.


Vrijdagmiddag
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 
 

 


Agenda

       
  12 maart Themadag "Bewustzijn" met Martijn van Staveren en
Ad Broere


 
  13 maart Do-In/Yin Yoga onder begeleiding van Marja van Die

 
  17 maart Bewegingsles "De Vijf Tibetanen" door Melissa Farrell

 
  18 maart Workshop / Ervarium "Stress, stem en hormonen - 
Zing je gezond!" deel 2 door Henk Kooij


 
  20 maart Do-In/Yin Yoga onder begeleiding van Marja van Die

 
  21 maart Workshop "Schilderen met wol - Zin in lente"
door Connie Toet


 
  24 maart Sonsètoe Droomtijd Klankbad - door Maarten de Vries,
Nelleke Maljers en Samantha Nice


 
  26 maart Presentatie Bemer therapie in Bunnik

 
  27 maart Do-In/Yin Yoga onder begeleiding van Marja van Die

 
  29 maart Workshop "Leef je gezondheid" door Liesbet Muilwijk en
Rineke van den Berg


 
 

Product van de maand

 
De Aganippe waterfilter is een tweestappen-filter dat uit een hoogwaardig keramisch filter en een mineralenfilter (premiumfilter) is opgebouwd. Het hart, het unieke mineralenfilter, is uit vijf verschillende mineraallagen opgebouwd en schenkt je mild, zacht, gereinigd en gevitaliseerd drinkwater. 

De Aganippe waterfilter werkt geheel zonder stroom. Op natuurlijke wijze stroomt het water volledig zonder druk door de filters, waardoor het water zich op volkomen vrije wijze vitaliseren en regenereren kan. 

Ook in het gebruik is de Aganippe simpel. Gebruik leidingwater of regenwater voor de Aganippe. U brengt het water boven in het vulreservoir en het resultaat is kwalitatief schoon en vitaal drinkwater. 


 

Boek van de maand

 
 
 
"Levend water" van Olaf Alexandersson.

Door middel van waarnemingen van natuurlijke processen heeft Viktor Schauberger ontdekt dat de natuur werkt met krachten, die tot nu toe onbekend waren. Trouw aan zijn stelling “de natuur begrijpen en nadoen” heeft hij daaruit zijn revolutionaire technieken ontwikkeld, die met de natuur in overeenstemming zijn, in plaats van deze aan te tasten. Zijn leven lang heeft hij zich met grote vastberadenheid ingezet voor een beter, diepgaand begrip van de samenhangen in de natuur en voor de bescherming van ons milieu. Zijn waarschuwingen wat betreft de consequenties van natuurvernietiging zijn actueler dan ooit!


 

Cadeau van de maand

 


Bij iedere bestelling krijg je van ons 3 unieke ansichtkaarten uit onze collectie cadeau!

  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten