Nano goud nu met gratis anti aging skinmist spray twv € 39,95, Laatste kans voor het Dr. Frits van der Blom Event as maandag, Queen of the Sun filmavond met Odin Imker Jos Willemse, Mededelingen.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Gouden anti aging Deal

 

 
                                           
 
Sinds het begin der tijden is goud als een geschenk van de goden beschouwt om jong, gezond en mooi te blijven. Toch blijft het Goud altijd in nevelen gehuld voor wat betreft de ware werking daarvan. Wij willen toch allen het innerlijk goud in onszelf ontdekken! Op energetisch niveau werkt goud op de hartfrequentie en maakt haar blij en open, zodat je op een andere wijze kan waarnemen.
 
Natuurlijk wisten ze in het oude Egypte dat goud op vele niveaus belangrijk was en werd het Goud van de Pharaohs (Cleopatra) voor gezichtsmaskers gebruikt om de huid te beschermen en te verjongen, terwijl mono-atomisch goud werd toegepast als verjongingsmiddel en om de levensduur te verlengen.

Nu t/m 22 september 2017 bij aankoop van een liter flacon Nano goud een gratis anti aging skinmist spray twv € 39,95 ( 29% besparing)
 
 
                         kijk hier voor de actie (dit is een link)

 

     
                                                              
                                                                 
 


Laatste kans om deel te nemen aan het

Dr. Frits van der Blom Event as maandag

             18 september                       

 

 

Dr. Frits onderzocht grondig wat ons “in hemelsnaam” weerhoudt van een gezond en gelukkig leven. Op deze bijzondere dag zal Frits zijn ontdekkingen en visie delen die hij gedurende jaren vergaarde, onder meer over wat voeding met het ontstaan van ziekten te maken heeft, hoe je etiketten op industriële producten moet lezen, over het gedachtengoed van Weston Price en Otto Warburg, over de ziekte van Lyme en daarnaast zijn fabuleuze kennis over de holle aarde en nog veel meer. Kom je ook?

                                 Aanmelden via deze link 

     
                               
 

Queen of the Sun – filmavond met Odin imker Jos Willemse vrijdag 6 oktober 2017

 
 

  

De film Queen of the Sun zal deze avond worden vertoond door Jos Willemse, Odin Imker. Jos zal op deze avond nog meer uitleg geven over de bijen en vooral wat wij kunnen doen!
Deze bijzondere en tevens prachtige avond is voor iedereen! Immers alle mensen zouden moeten weten hoe belangrijk bijen zijn voor ons voedsel en dus ons voortbestaan. Hoort zegt het voort!! Deze avond zal op donatiebasis worden gegeven….dus voor iedereen toegankelijk!
Kom je ook? Meld je hier aan (met de link erachter)                                            

                   Meld je dan hier aan                                          

 

Mededelingen

 
 
                                                    
                                                  
  • Onze website www.sundancer.nl is nu ook responsieve voor mobiele apparaten!
  • Op vrijdag 22 september 2017 is er geen klanteninloop, dit vanwege de beurs
  • Op maandag 18 september zal er in verband met deze beurs geen advieslijn zijn.
  • Op maandag 25 september zal er in verband met deze beurs geen advieslijn zijn. De weken daarna gewoon weer van harte welkom!
                                               
 
 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 

 

Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee.                       

 

   
 
 

Agenda

 
 

                                                

18 september           Dr. Frits van der Blom speciaal event

20 september           Check-Up Experience Zwijndrecht

20 september           Basiscursus innerwise deel 2

22 september           Geen vrijdagmiddag inloopmiddag!

24 september           Presentatie bemer therapie

29 september           Vrijdagmiddag inloopmiddag

29 september           Bewegingsles special

6 oktober                  Filmavond imker Jos Willemse

      
 
     
                               
 

Product van de maand September

 

 
September staat in het teken van GOUD. Deze maand zullen wij een aantal GOUDEN producten onder de aandacht brengen.
 
Product van de maand is de Golden Force, het meest krachtige curcuminewater.
 

  

                                                                              

     
 

Boek van de maand september!

 

'Medical medium' Anthony William 


In dit revolutionaire boek vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en leefstijl. Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit op een andere plek zo duidelijk beschreven is, zoals over de werkelijke oorzaak van de ziekte van Lyme en de schildklieraandoening Hashimoto.

 

Cadeau van de maand

 

                                           

Golden T, bekrachtiger van vitale lichaamsfuncties. Deze krachtige thee drink heerlijk weg en kan altijd en overal worden gedronken. Golden T is fris met een ietwat kruidige ondertoon. Kruiden zoals Goudsbloem, Kamille, Artisjok, Brandnetel, Cat’s Claw, Verveine en Bittere sinaasappel werken samen tot een versterkend mengsel voor om een goede gezondheid te bewaren. Gebruik per mok of theepot 1 gram (theelepel), warm water van ongeveer 80 graden, dus niet gekookt. Laat de kruiden ongeveer 10 minuten trekken. Geniet van deze heerlijke thee. Proost op jouw gezondheid! Cadeau van de maand 15 gram Golden T, goed voor 15 maal heerlijk genieten!  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten