Magie van de Liefde - Benefietavond                                                                            
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

BIJZONDERE BENEFIETAVOND
'Magie van de Liefde'

 

 
Op vrijdagavond 26 mei zal Geert Kimpen (bezield auteur van vele internationale succesboeken en begenadigd spreker) bij ons de bijzondere lezing 'Magie van de Liefde' geven. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken en uitgeschreven raakt: de Liefde

Deze benefietavond organiseren we in samenwerking met IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs). De opbrengst (zowel van de lezing als de bio/vega maaltijd) gaat, na aftrek van de kosten, naar het IBBO. Het IBBO is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. Het bewust aangaan van het levensproces geeft vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde.

Wij als Sundancer dragen het IBBO onderwijs een meer dan warm hart toe en willen graag dat er meer IBBO vestigingen ontstaan. Dit doen we uit liefde voor alle kinderen in Nederland die gewoon op eigen-wijze bijzonder mogen zijn. Het IBBO onderwijs heeft alles in zich om op liefdevolle wijze het kind op de eerste plaats te zetten, maar vooral niet onder druk! 

En wat is er nog mooier dan Geert Kimpen uit te nodigen om op deze bijzondere avond over de Magie van Liefde te spreken... Als hij ergens een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen - aan de lachsalvo’s die uit de zaal komen. 

Uiteraard is er tijdens de maaltijd volop gelegenheid om kennis te maken met de mensen die in Dordrecht het IBBO onderwijs al toepassen en om natuurlijk de spreker te ontmoeten! Kom je ook?

 

 

Product van de maand

 

De maand mei staat in het teken van Dr. Magnesium. Je krijgt daarom op alle onderstaande Dr. Magnesium producten
25% korting!
Agenda

       
  15 mei Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  17 mei Workshop "Een vrolijke vlinder vilten" door Connie Toet

 
  19 mei Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  21 mei Presentatie Bemer therapie in Bunnik

 
  22 mei Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  23 mei Checkup Experience in Zwijndrecht

 
  26 mei Magie van de Liefde -
Geweldige benefietavond met Geert Kimpen


 
  29 mei Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  30 mei Workshop "Leef je gezondheid" door Liesbet Muijlwijk en
Rineke van den Berg


 
  31 mei Ervaringsavond "Innerwise" door Fiona Geraets

 
 

Boek van de maand

 
 

Het hele en waar gebeurde verhaal over de zwarte zalf, het kruidenmiddel dat huidkanker diagnosticeert, verwijdert en geneest*. 
Hartverscheurend vertolkt in een boek vol met keiharde feiten en heftige emoties die er niet om liegen. 

De poging van Rineke van den Berg om patiënten met huidkanker met de zwarte zalf te verlossen van de ellendige, pijnlijke en naargeestige en vooral te kostbare reguliere behandelmethodes loopt uit op een catastrofe op vele fronten. Het bedrijf van de schrijfster wordt compleet van de aardbol weggevaagd. Alles wordt in beslag genomen. 


 

Cadeau van de maand

 Bij iedere bestelling krijg je van ons in de maand mei een zakje magnesiumzout cadeau - genoeg voor een heerlijk en ontspannend voetenbad!
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten