Sundancer - Zuiver water!
Mei staat in het thema van Water. Ditmaal meer over waterzuivering en de kracht van zuiver water, zoals ook ons Deeside Water uit Schotland en het Flower of Life symbool . Zie daarnaast onze events en veel meer!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
bekijk deze online
Facebook share Twitter share

Waterzuivering & zuiver water

Schuif je ook aan bij de interessante GVA lezing van Marc Daelemans op 10 juni over 'Natuurlijke afvalwater- en regenwaterzuivering' in Oud-Beijerland?

Willen we een leefbare wereld voor onze kinderen en kleinkinderen behouden, moeten we verbonden blijven met de natuurlijke kringloopsystemen van de Aarde. 

Meer dan 60 jaar geleden herontdekten prominente Duitse wetenschappers onder leiding van Dr. Käthe Seidel ( Max – Planck –Instituut), het zelfreinigende vermogen van rivieren, stromen, meren en waterwegen. Door observatie van de natuur werden in de loop der jaren verschillende filtersystemen en planten uitgetest en op punt gesteld voor de zuivering van afvalwater:
  • het composteren van primair en zuiveringsslib;
  • zuivering van regenwater tot drinkwaterkwaliteit;
  • de aanleg van waterretentie gebieden;
  • de zuivering van overstorten op gemengde rioleringssystemen.
Moderne plantensystemen maken het mogelijk om de natuurlijke waterkringloop te herstellen. Er zijn toepassingen uitgewerkt voor de individuele woning, of tot een volledige stad.

Water in onze webwinkel
Het Deeside water is nieuw in onze webwinkel en is een bijzonder krachtig en reinigend water. Deeside is meer dan dat: Deeside bevat namelijk veel sporenelementen en zeer kleine waterclusters die op celniveau een weldadige en helende werking hebben. Deeside water is afkomstig van de Pannanich Wells: een oeroude bron in de Schotse Hooglanden. Lees er alles over in de PDF in ons blog item.

Zie ook het boek 'Levend water' van Olof Alexandersson. Hij geeft in dit standaardwerk een duidelijk beeld van Victor Schaubergers baanbrekende inzichten, beschrijft uitvoerig hoe diens uitvindingen functioneren en geeft een overzicht van de belangrijkste episodes in het leven van deze fascinerende voordenker. 

Wist je dat we van het Flower of Life glaswerk ook mooie waterflessen verkopen? Met hierin het krachtige Flower of Life symbool verwerkt en vervaardigd uit natuurlijke materialen. De Flower of Life is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen. Zie ons assortiment hier.

Cadeautje van de maand
Krijg deze maand bij elke bestelling van ons 30gr Keltisch Zeezout inclusief handleiding om hiermee zelf een sole oplossing te maken.

Inloopmiddag
Wil je ons water productassortiment graag zelf even bekijken en/of proeven? Dan ben je van harte welkom op een van onze Inloopmiddagen. Je kunt de producten dan ook gelijk meenemen.

Checkup Experience

Deze unieke check-up experience day organiseren we inmiddels in heel Nederland. 

Dit zijn heel bijzondere dagen waarop je in de gelegenheid wordt gesteld om een afspraak te maken voor een totale checkup (1 uur).Je sterke en zwakkere punten worden helder gemaakt door de volgende methodes: Iriscopie, Levend bloed analyse, Polsdiagnostiek, Urinetest (9 punten), Bloeddruk, HB, Bloedsuiker, Zuurstofgehalte in het bloed en Tongdiagnostiek
.

Kijk in de agenda, er komen weer diverse nieuwe data aan in Driebergen (26/5) en in Zwijndrecht (9/6). 

Deze dagen worden georganiseerd vanuit een unieke samenwerking tussen De Complementaire Therapeut (Rineke van den Berg) en Santura (Liesbet Muijlwijk).

Checkup Experience bij jou?
Mocht je zelf een therapiepraktijk hebben of anderszins een (thuis)locatie en een aantal geïnteresseerden bijeen kunnen brengen die graag een checkup willen laten doen, dan komen we graag naar je toe.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. 

Voor jou als organisator krijg je jouw checkup als dank van ons cadeau!

lees meer →


Alchemist Workshops 

Zelf je eigen huisapotheek maken, zelf alles maken om je gezondheid te bevorderen en kleine ongemakken te vergemakkelijken. 

De komende workshops staan o.a. gepland: 

3 juli: workshop 'Maak je eigen travelkit'
Locatie: Zwijndrecht

Maak op deze dag een stralend gezonde reiskit voor jezelf en eentje voor je vriend(in). 

Bestaande uit een heerlijke zonverzorging, pure deodorant, lippenbalsem die je ook als rescuezalf kunt gebruiken en een hair & body wash.

17 juli: workshop 'Maak je eigen zonverzorging'
Locatie: Zwijndrecht

120 ml, 100% natuurlijk en factor 10. 

Bijzondere en kostbare oliën maken dit product waardevol en zinvol. Voortaan gebruik je alleen deze balsem voor jezelf en (klein)kinderen. 

Op deze avond leer je ook veel over de zon zelf en wat deze voor jouw gezondheid kan betekenen. Een zonnig avondje!

lees meer →

Op de agenda

Naast de Checkup Experiences zijn de komende activiteiten o.a. gepland:   

22 mei: Vrijdagmiddag Inloopmiddag

3 juni: GVA Lezing 
Locatie: Zwijndrecht (!) 
'Vet ziek van ziek vet' door Frits van der Blom. 

5 juni: Stargate Experience 
Locatie: Zwijndrecht
Het ontspannen aanwezig zijn in het hoogfrequente veld van de Stargate maakt dat ook je eigen energetische vibratie via resonantie verhoogt. Hierdoor wordt heling op alle niveaus bevorderd, het multi-dimensionale DNA in je cellen gereactiveerd en opent het je Quantum Zelf bewustzijn.

6 juni: Earth & Beyond beurs
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Bezoek onze stand op dit jaarlijks terugkerend informatief evenement over onze aarde, de veranderingen op de aarde en bewustzijn.

10 juni: Inloopmiddag
Locatie: Oud-Beijerland (!)

Met aansluitend: 

10 juni: GVA Lezing 
Locatie: Oud-Beijerland (!) 
'Natuurlijke afvalwater- en regenwaterzuivering' door Marc Daelemans. 

lees meer →

In onze webshop

Water in de webwinkel
Naast ons helende Deeside Water is tevens het boek 'Levend Water' beschikbaar en fraaie Flower of Life waterflessen. Met hierin het krachtige Flower of Life symbool verwerkt en vervaardigd uit natuurlijke materialen. Zie ons water assortiment hier.

Respect eco-waterfles
Deze prachtige glazen fles van Aman Prana is een stap in de juiste richting! De afbeelding van de Ohm Yantra geeft het water een verbeterde informatie, daarnaast is er in de fles een werveling gegoten waardoor het water telkens als je uit de fles drinkt het water gewerveld wordt!

Dit draait om drie stenen welke in deze combi energetisch zeer waardevol zijn. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal en kun je gebruiken om water te mineraliseren. Voor meer info zie hier.

Gratis sample Keltisch Zeezout (30gr)
Deze maand ontvang je bij elke bestelling een sample Keltisch Zeezout om hier zelf een Sole van te maken.

Online consult boeken

Onze nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om online jouw (telefonisch) consult en/of behandeling te boeken. Klik hier voor deze boekingspagina.

lees meer →

volg ons op Twitter | vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, all rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.
uitschrijven uit deze lijst | uitschrijven uit alle lijsten