Vitamine D3, De “MUST HAVE” voor het najaar! Voor slechts € 0,09 per dag per persoon goed voor 208 dagen, as weekend beurs in Rijswijk.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Vitamine D3, De “MUST HAVE” voor het najaar!

 

 
                                            
 
Onderzoeken wijzen uit dat D3 een belangrijke schakel is voor de algehele gezondheid. Te weinig zonlicht, teveel binnen en te weinig vetrijke voeding kan zorgen voor een tekort aan vitamine D3, de zonnevitamine! Klachten zoals spierpijn, krampen, maar ook een verminderde weerstand en pessimisme kunnen de oorzaak zijn van een tekort aan vitamine D3.

Onze vitamine D3 is een topproduct zonder enige synthetische toevoeging. Ingrediënten: middellange ketenvetzuren (MTC) en vitamine D3 (lanoline = wolvet).

Inhoud: 50 ml / 416 sprays € 19.95 per flacon (Voldoende voor een hele lange winter) Het kost je nog geen € 0,09 per dag bij dosering van twee sprays per dag per persoon.
 

 

     
                                                              
                                                                 
 

    Beurs in Rijswijk op 23 en 24 september

 

Al 5 jaar lang staan we met Sundancer op deze paranormaal-alternatieve beurs in Rijswijk. Voor diegene die een bezoekje aan onze kraam brengt hebben we een klein cadeautje extra.

Voor de tweede keer staan we samen met onze kinderen, die eigenaar zijn van Quality Minerals by Q & M op de beurs. Zij staan met de meest prachtige kwaliteit kristallen naast onze kraam N03.

Heel graag tot ziens op deze beurs!

     
                               
 

Queen of the Sun – filmavond met Odin imker Jos Willemse vrijdag 6 oktober 2017

 
 

 

  

 

De film Queen of the Sun zal deze avond worden vertoond door Jos Willemse, Odin Imker. Jos zal op deze avond nog meer uitleg geven over de bijen en vooral wat wij kunnen doen!
Deze bijzondere en tevens prachtige avond is voor iedereen! Immers alle mensen zouden moeten weten hoe belangrijk bijen zijn voor ons voedsel en dus ons voortbestaan. Hoort zegt het voort!! Deze avond zal op donatiebasis worden gegeven….dus voor iedereen toegankelijk!
Kom je ook? Meld je hier aan (met de link erachter)                                            

                   Meld je dan hier aan                                          

 

Mededelingen

 
 
                                                                                                                                               
  • Onze website www.sundancer.nl is nu ook responsieve voor mobiele apparaten!
  • Op maandag 25 september zal er in verband met deze beurs geen advieslijn zijn. De weken daarna gewoon weer van harte welkom!
                                                                                                   
 
 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 

 

Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee.                       

 

   
 
 

Agenda

 
 

                                                                      

23 september           Beurs: Paranormaal Alternatief in Rijswijk

24 september           Beurs: Paranormaal Alternatief in Rijswijk

24 september           Presentatie bemer therapie

29 september           Vrijdagmiddag inloopmiddag

29 september           Bewegingsles special

4 oktober                  Quick Checkup Experience - Driebergen

6 oktober                  Filmavond imker Jos Willemse

13 oktober                Vrijdagmiddag Inloopmiddag

                                                                                             

 
     
                               
 

Product van de maand September

 

 
September staat in het teken van GOUD. Deze maand zullen wij een aantal GOUDEN producten onder de aandacht brengen.
 
Product van de maand is de Golden Force, het meest krachtige curcuminewater.
 

  

                                                                              

     
 

Boek van de maand september!

 

'Medical medium' Anthony William 


In dit revolutionaire boek vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en leefstijl. Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit op een andere plek zo duidelijk beschreven is, zoals over de werkelijke oorzaak van de ziekte van Lyme en de schildklieraandoening Hashimoto.

 

Cadeau van de maand

 

                                           

Golden T, bekrachtiger van vitale lichaamsfuncties. Deze krachtige thee drink heerlijk weg en kan altijd en overal worden gedronken. Golden T is fris met een ietwat kruidige ondertoon. Kruiden zoals Goudsbloem, Kamille, Artisjok, Brandnetel, Cat’s Claw, Verveine en Bittere sinaasappel werken samen tot een versterkend mengsel voor om een goede gezondheid te bewaren. Gebruik per mok of theepot 1 gram (theelepel), warm water van ongeveer 80 graden, dus niet gekookt. Laat de kruiden ongeveer 10 minuten trekken. Geniet van deze heerlijke thee. Proost op jouw gezondheid! Cadeau van de maand 15 gram Golden T, goed voor 15 maal heerlijk genieten!  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten