Vitamine B12: van chronische vermoeidheid naar vitaliteit?
Wellicht heb je een B12 tekort en is het mogelijk om op korte termijn de vermoeidheid en aanverwante klachten te verminderen en zelfs te verhelpen.
Lees er hier meer over en geef je op voor onze B12-lezing op 31 juli as.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

VITAMINE B12

VAN CHRONISCHE VERMOEIDHEID NAAR VITALITEIT?
 
 
   calendar top
calendar left
2015
JULI
calendar right
calendar bottom
 
MAAND THEMA
 

WIL JIJ OOK VITAAL ZIJN?
B12 KAN MOGELIJK HELPEN......


Hoe graag wensen we voor altijd een jeugdige gezondheid, krachtige spieren, een heldere geest en altijd energie voor 10!

Toch zijn velen van ons moe, extreem moe! Het lichaam maar ook de geest wil vaak niet mee in ons jachtige en stressvolle leven.
Je doet er werkelijk alles aan om je hoofd boven water te houden, maar toch blijf je moe. 

Wellicht heb je een B12 tekort en is het mogelijk om op korte termijn de vermoeidheid en aanverwante klachten te verminderen en zelfs te verhelpen.

Urineverlies, soms maar een paar druppels, kan ons leven behoorlijk beperken en van incontinentie verband ga je van de drup in de regen. Dus geen oplossing alleen een lapje. Vaak is hier sprake van krachtverlies in het spierweefsels, ook vaak merkbare zwakte in de handen, armen en benen. Als door deze klachten je wereld zo klein geworden is dat je er depressief van wordt, gebrek aan frisse lucht en zonlicht, maar ook de verarmde sociale contacten.

Ook weten we dat de productie van de maagsappen met het stijgen van de leeftijd afneemt en dus ook de opname van B12 uit ons voedsel zal minder goed worden omgezet naar de bioactieve, goed opneembare vorm van vitamine B12 (methyleren) Dit proces heet methyleren. Het aanvullen van deze bioactieve vorm (adenosyl-en methylcobalamine, foliumzuur) van vitamine B12 kan bij vele klachten een helpende hand bieden maar ook allerlei ellende voorkomen.

Lees verder voor een paar mooie voorbeelden uit de praktijk en meer informatie...

Lees verder...


 

 

Ons Vitamine B12 aanbod

 

 

Vitamine B12 pakketten

 

B12 Lezing op 31 juli as.

 

Cadeau bij Vit. B12 bestelling 

 


 

Suppletie voor meer vitaliteit

 

 

Een paar mooie voorbeelden uit de praktijk:

Vrouw van 83 jaar kon haar urine niet meer ophouden. Na 2 maanden B12 (hoogste dosering van 10.000 mcg ) te hebben genomen kon ze dat wel en is dolblij dat ze weer vrij is van alle ellende. Ze geeft het nu door aan haar vriendinnen.

Man van 66 jaar kwam voor consult en bleek een groot tekort te hebben aan B12. Na een maand belde hij me op dat het veel beter ging en dat zijn vergeetachtigheid compleet weg is. Hij durfde het in eerste instantie niet te zeggen tegen de familie dat hij dacht dat hij Alzheimer had. Nu bemerkte de familie wel dat hij veel helderder was.

Vrouw van 59 jaar had de diagnose ME/CVS en later ook slaap-apneu. Na het verbeteren van haar voeding (het weglaten van suikers) en de hoogste dosering vitamine B12 in te nemen voelde ze na enkele weken haar krachten toenemen en nu na 6 maanden is haar leven aanzienlijk verbeterd.

Man van 46 jaar heeft al 20 jaar epilepsie en slikt hiervoor medicijnen. Deze sterk vermoeide man start op advies van zijn vrouw met de hoogste dosering B12. Na goed drie weken is de extreme vermoeidheid weg, voelt zich aanzienlijk fitter, en geniet meer van zijn leven.

Lees verder op ons blog.

 

 

B12 Lezing op 31 juli as.

Wil je meer leren/horen over de veelzijdigheid van deze krachtige vitamine? Schuif aan bij onze B12 lezing op 31 juli aanstaande in Zwijndrecht. Dan kun je jezelf ook gelijk kosteloos laten testen op eventuele tekorten en is er gelegenheid om al je vragen te stellen.

Gratis testen

Wil je laten testen of je een Vitamine B12 tekort hebt? Zo ja, welke potentie en evt. welk Folaat voor jou het beste werkt? Dit kan op 1 van onze inloopmiddagen of tijdens bovengenoemde lezing (gratis, zie onze agenda). Je kunt dan gelijk de producten meenemen aangezien we deze altijd op voorraad hebben.

Info als PDF?
Wil je meer leren/lezen over B12 tekorten, B12 toepassingen, aanbevolen doelgroepen en de combi met Foliumzuur? Vraag dan onze algemene pdf hierover aan, zodat je dit nog eens rustig kunt nalezen of opslaan op je computer. Mail ons en vraag dan naar de pdf: 'Vitamine B12 tekort'.

Geen verzendkosten
Op onze Vitamine B12 producten rekenen we GEEN verzendkosten. Zie voor onze 4 Vitamine B12 pakketten onze webwinkel.

'Bij iedere B12 vitamines aankoop krijg je van ons een Bindi regenbroogkristal ter waarde van 8 euro cadeau!'

Lees verder op ons blog...

 


 

Cadeau van de maand

 

 
  • JULI
 
  • 8gr. Sundancer Zomerthee 'Zomerse Bron van liefde'
  • Speciaal voor de zomermaanden hebben we deze bijzondere thee samengesteld, enkel beschikbaar in de zomermaanden.
  • Deze heerlijke zomerse bron van liefelijke, kostbare rose Rozen, mineraliserende Yerba Mate en Lapacho, verzachtende Kamille bloemen en vitaminerijke Moringa Oleifera schenken je het ware zomergevoel en vullen tekorten aan. Lees meer.
 
 
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2015 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten