Vitamine B12: de Spirituele Vitamine 
Naast een wezenlijke bijdrage op fysiek niveau levert de bijzonder krachtige Vitamine B12 ook een bijdrage op spiritueel niveau. Met name HSP-ers zijn hierbij gebaat. Lees er hier meer over en geef je op voor onze B12-lezing op 31 juli as.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
Bekijk deze online.
Facebook share Twitter share

VITAMINE B12

'DE SPIRITUELE VITAMINE!'
 calendar top
calendar left
2015
JULI
calendar right
calendar bottom
MAAND THEMA

HOOGGEVOELIG? B12 HELPT...

Hoe zou het toch komen dat juist de meest gevoelige( vaak jonge) mensen chronisch vermoeid zijn (HSP-ers), zich niet goed kunnen concentreren en vaak niet voor ogen hebben wat hun ware missie in het leven is?


Gevoelig en intuïtief als deze vaak zeer liefdevolle mensen zijn, voelen zich vaak niet begrepen: alsof de harde wereld over hun heen walst. Maar juist deze “lichtwerkers” zijn als spil van de aarde bedoeld; zij kunnen het grote verschil maken tussen licht en duisternis. 


Door de B12 aan te vullen krijgt juist deze groep weer kracht en bestaansrecht om zich uit te spreken. 

Lees verder...


Ons Vitamine B12 aanbod

Vitamine B12 pakketten

B12 Lezing op 31 juli as.

Cadeau bij Vit. B12 bestelling 

Suppletie op spiritueel niveau

Naast een wezenlijke bijdrage op fysiek niveau levert de bijzonder krachtige Vitamine B12 ook een bijdrage op spiritueel niveau. 

Hooggevoelig? B12 kan je helpen...

Hoe zou het toch komen dat juist de meest gevoelige (vaak jonge) mensen chronisch vermoeid zijn, zich niet goed kunnen concentreren en vaak niet voor ogen hebben wat hun ware missie in het leven is?
HSP-ers worden ze genoemd. High sensitive persons. De groep van deze gevoelige mensen en zelfs zeer gevoeligen (SHPS) onder ons groeit enorm. 

'HSP-er worden ze genoemd: High Sensitive Persons'

Daarnaast voelen deze mensen zich sterk verbonden met de onzichtbare werelden, daar krijgt men rust en voelt men zich thuis. Het leven hier op aarde voelt als zwaar en onverteerbaar. De huisarts kan met deze klacht vaak alleen maar vaststellen dat het hier om een depressief persoon gaat en zal als zodanig handelen en dus antidepressiva voorschrijven. 

Eigenlijk zou de diagnose moeten zijn dat deze mens (nog) niet op deze aarde geland is en niet geheel en al hier is (geïncarneerd). 

Vaak struikelen ze daardoor en voelen ze zich licht in het hoofd, kunnen zich niet goed concentreren, maar vooral voelen ze de hele wereld op hun schouders. Ze lopen letterlijk leeg bij het bezoek aan een supermarkt of bij het aanwezig zijn van verjaardagen of grote groepen.

Lees verder op ons blog.


B12 Lezing op 31 juli as.

Wil je meer leren/horen over de veelzijdigheid van deze krachtige vitamine? Schuif aan bij onze B12 lezing op 31 juli aanstaande in Zwijndrecht. Dan kun je jezelf ook gelijk kosteloos laten testen op eventuele tekorten en is er gelegenheid om al je vragen te stellen.

Gratis testen

Wil je laten testen of je een Vitamine B12 tekort hebt? Zo ja, welke potentie en evt. welk Folaat voor jou het beste werkt? Dit kan op 1 van onze inloopmiddagen of tijdens bovengenoemde lezing (gratis, zie onze agenda). Je kunt dan gelijk de producten meenemen aangezien we deze altijd op voorraad hebben.

Info als PDF?
Wil je meer leren/lezen over B12 tekorten, B12 toepassingen, aanbevolen doelgroepen en de combi met Foliumzuur? Vraag dan onze algemene pdf hierover aan, zodat je dit nog eens rustig kunt nalezen of opslaan op je computer. Mail ons en vraag dan naar de pdf: 'Vitamine B12 tekort'.

Geen verzendkosten
Op onze Vitamine B12 producten rekenen we GEEN verzendkosten. Zie voor onze 4 Vitamine B12 pakketten onze webwinkel.

'Bij iedere B12 vitamines aankoop krijg je van ons een Bindi regenbroogkristal ter waarde van 8 euro cadeau!'

Lees verder op ons blog...

Cadeau van de maand

  • JULI
  • 8gr. Sundancer Zomerthee 'Zomerse Bron van liefde'
  • Speciaal voor de zomermaanden hebben we deze bijzondere thee samengesteld, enkel beschikbaar in de zomermaanden.
  • Deze heerlijke zomerse bron van liefelijke, kostbare rose Rozen, mineraliserende Yerba Mate en Lapacho, verzachtende Kamille bloemen en vitaminerijke Moringa Oleifera schenken je het ware zomergevoel en vullen tekorten aan. Lees meer.
Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten