Sundancer - We zijn verhuisd!
April staat in het thema van geneeskracht, activeer en/of stimuleer je eigen geneeskracht! Ditmaal meer over Dr. Schüssler celzouten. Lees ook meer onze verhuizing  en onze Open Dag. Zie daarnaast onze events en veel meer!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
bekijk deze online
Facebook share Twitter share

We zijn verhuisd!

Na ruim 2,5 jaar in het voormalige schoolgebouw aan de Abel Tasmanstraat 3 in Oud-Beijerland te hebben vertoefd, waren we toe aan een volgende fase!

We zijn afgelopen weekend verhuisd naar de 1e etage (570 m2) van een modern bedrijfspand aan de Stationsweg 43 in Zwijndrecht. Met volop (eigen, gratis) parkeerruimte voor circa 50 auto's en ligging tegenover het treinstation.

Bereikbaarheid
Voor sommige van jullie zal dit betekenen dat het qua locatie verder weg is dan jullie gewend zijn, voor andere juist dichterbij. Jullie blijven van harte welkom op onze Vrijdagmiddag Inloopmiddag en voor onze klanten in Oud-Beijerland zullen we 1 vrijdagmiddag per maand hiervan laten plaatsvinden bij De Gravin in Oud-Beijerland.

Mocht die locatie je beter uitkomen dan kun je daar je bestellingen afhalen of producten laten uittesten. Geef dit dan van tevoren aan zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de juiste spullen bij ons hebben. Ook is het mogelijk dat we bestellingen even langsbrengen bij je thuis (in Oud-Beijerland), aangezien we hier zelf nog gewoon woonachtig zijn.

Qua telefoonnummer, openingstijden en laagdrempeligheid zal alles verder hetzelfde blijven; voor vragen kun je ons altijd even bellen of mailen.

Lezingen
Ook alle lezingen/workshops en opleidingen zullen gewoon doorgaan op deze nieuwe locatie aangezien we hier volop ruimte voor hebben.

Open dag op 2 mei as.
We willen heel graag onze nieuwe locatie aan jullie laten zien en hopen jullie te mogen ontvangen op onze Open Dag op zaterdagmiddag 2 mei aanstaande van 13:30 - 17:00 uur. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. 

Er zijn vanzelfsprekend geen kosten aan deze middag verbonden, ook hoef je je niet aan te melden (mag wel). Houd onze website/nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws over het leuke programma wat we die middag aan gaan bieden. 

Primeur
Tevens zal er van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om die middag een primeur met jullie te delen voor wat betreft een nieuwe en unieke aanvulling op ons productassortiment. 

Rineke zal hier om 15:00 uur een presentatie over geven dus zorg dat je dan aanwezig bent. En....iedere bezoeker krijgt na afloop hiervan een proefexemplaar mee!

Deze middag kun je natuurlijk ook een kijkje nemen in onze winkel, producten laten uittesten en kun je bij ons met je vragen terecht.

Heel graag tot dan!

Checkup Experience

De kans is groot dat we met de Checkup Experience On Tour ook al een locatie bij jou in de buurt hebben aangedaan. Aangezien we al vele delen van Nederland, en zelfs daarbuiten, hebben bezocht.

Zuid-Nederland opgelet!

Binnenkort vinden er een aantal dagen plaats die met name interessant zijn voor onze Zuidelijke en Belgische klanten en die uit Zeeuws-Vlaanderen/ Zeeland.

Op dinsdag 28 april zijn we, zowel overdag als 's avonds, namelijk te gast in Maastricht en hier zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Woon je in Zeeuws-Vlaanderen of Zeeland? 

Op 6 mei zijn we te gast in Breskens en op 7 mei in Terneuzen-Axel.

Kijk in de agenda, er komen naast deze data weer diverse nieuwe data aan (ook dichterbij)! 

Checkup Experience bij jou?

Mocht je zelf een therapiepraktijk hebben of anderszins een (thuis)locatie en een aantal geïnteresseerden bijeen kunnen brengen die graag een checkup willen laten doen, dan komen we graag naar je toe.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. 

Voor jou als organisator krijg je jouw checkup als dank van ons cadeau!

lees meer →


Alchemist Workshops 

Zelf je eigen huisapotheek maken, zelf alles maken om je gezondheid te bevorderen en kleine ongemakken te vergemakkelijken. 

De komende workshops staan o.a. gepland: 

23 mei: workshop 
locatie: Zwijndrecht
'Huisapotheek zelf maken -deel 1'

In het eerste deel leer je veel over de kruiden die we gebruiken en te combineren.
Deze kruiden gaan we mengen en capsuleren in een vega capsule. Verder maken we een panterbalsem, een 100% natuurlijke alleskunner die te vergelijken is met een tijgerbalsem. De neusspray is gemakkelijkste product wat we gaan maken en kan je helemaal naar jou wens aanpassen.
Verder ontvang je veel tips en trucs voor je gezondheid.

De workshop bestaat uit twee delen. Afzonderlijk natuurlijk ook te boeken.

30 mei: workshop 
locatie: Zwijndrecht
'Huisapotheek zelf maken -deel 2'

Dit alles op basis van 100% natuurlijke ingrediënten middelen.

lees meer →

Op de agenda

Naast de Checkup Experiences zijn de komende activiteiten o.a. gepland:   

24 apr: Vrijdagmiddag Inloopmiddag

25 apr: Symposium 
locatie: Etten-Leur 
Bezoek onze stand op 'Graancirkels, 20 jaar verder'.

Wat is na 20 jaar onderzoek van graancirkels in Nederland maar ook daarbuiten de stand van zaken? Je hoort het hier.

2 mei: Open Dag Sundancer 
locatie: Zwijndrecht 

Je bent van harte welkom op onze nieuwe locatie onder het genot van een hapje en een drankje. En woon ook onze primeur bij...zie onze blog.

13 mei: GVA Lezing 
locatie: Zwijndrecht 
'Virussen bestaan niet' door Mike Donkers.

16 mei: Symposium 
locatie: Etten-Leur 
Bezoek onze stand op 'Helende Hennep' met Wernard Bruining.

Op deze avond krijg je o.a. informatie over het zelf maken van wietolie, de geschiedenis van het verbod op cannabis Zie ook deze nieuwsbrief editie.

lees meer →

In onze webshop

Gratis thee sample
Deze maand ontvang je bij elke bestelling 2 samples  Reishi thee. Zie ons blog.

Celzouten & Zonnemineralen
Celzouten volgens dr. Schüssler bevatten een zodanige verwreven en verdunde mineraalzouten dat ze direct door de cel opgenomen kunnen worden. Ze zijn noodzakelijk voor het goed werken van alle stofwisselingsprocessen in je lichaam. 

Bij een tekort aan celzouten kan de stofwisseling niet goed functioneren, met als gevolg een disbalans in je cellen. Dit tekort kun je aanvullen met de celzouten van dr. Schüssler. 

Geef je nu op voor een celzouten gezichtsdiagnose
Veelzijdige stoorfactoren onttrekken ons lichaam dagelijks levensnoodwendige zouten. Voorbeelden zijn: electrosmog, onnatuurlijke voeding, te snelle verandering van het milieu, toekomstangst etc. Ieder tekort aan een zout is als signatuur af te lezen in ons gezicht.  

Geef je nu via email op voor een gezichtsdiagnose (t.w.v. 25 en gratis i.c.m. een celzouten bestelling).

lees meer →

Online consult boeken

Onze nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om online jouw (telefonisch) consult en/of behandeling te boeken. Klik hier voor deze boekingspagina.

lees meer →

volg ons op Twitter | vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, all rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.
uitschrijven uit deze lijst | uitschrijven uit alle lijsten