Goed en schoon water is van levensbelang!
10% korting op Deeside water, nieuw: Neusspray met Zink en Zilver en Preview voor augustus.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Water

Goed en schoon water is van levensbelang!

 

 
De komende twee weken 10% korting op het 100% zuivere Schotse Deeside water

Water belangrijk? Wij bestaan voornamelijk uit water! Goed en schoon water is van levensbelang. Als we geboren worden bestaan we voor 70% uit water. 


Later wordt dit wat minder, toch is en blijft water essentieel voor alle processen in het menselijk lichaam! Een mens kan maximaal maar drie dagen zonder water, terwijl we wel 30 dagen zonder voedsel kunnen. Water is een reiniger van het lichaam en dat proces kan ook alleen maar met zuiver water. Afvalstoffen uit het lichaam wegspoelen met chemisch belast water lijkt ons zinloos en belastend
Waterleiding bedrijven doen wat ze kunnen, maar een echt schoon water leveren blijkt meer een fabel dan realiteit.

Ons thema is goed drinkwater voor iedereen!
De komende twee weken (t/m 11 augustus 2017) bieden we 10% korting op het 100% zuivere Schotse Deeside water aan. Lees verder….naar de shop.

 

 

Aganippe: de natuurlijke waterbron

 

Vele van onze klanten hebben al reeds een Aganippe, de natuurlijke waterbron in huis. Op eenvoudige wijze zuiver je zelfs slootwater in goed drinkwater.

Door alle problemen van nu met het drinkwater is de Aganippe tijdelijk uitverkocht. De Aganippe is weer vanaf de derde week van augustus weer leverbaar.
De Aganippe is wel via de shop te bestellen, de levering duurt maximaal 3 weken. 


 

Nieuw! Zink- zilver neusspray

 
 

Dit nieuwe product is werkelijk een “zilveren” oplossing voor allerlei neus- en holteproblemen. Immers Zilver werkt virus- en bacteriedodend en ontstekingsremmend en zink verkort aanzienlijk de infectie en werkt als een antihistaminica. 

De nano-neusspray wordt geadviseerd bij neusverkoudheid en holte-ontstekingen en bij allergische neusklachten, zoals hooikoorts.
De neusspray bevat elementair nanozilver, zink en zuiver water, verder niets. 100% puur dus!

Tip: bij een fikse holte-ontsteking kan naast de nano-neusspray ook een scheutje nanozilver in een netipot 
worden gedaan en daarmee de holtes worden gespoeld. Zo is het plaatselijke effect nog sterker, want het zilver komt dieper in het lichaam. Prachtig en werkzaam product voor de prachtige prijs € 13,95. Zou dat interessant voor je zijn? 


 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  4 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles special: de rug/ Psoas spier

  10 augustus Check-Up Experience - Driebergen

  11 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  18 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  22 augustus Workshop van A naar Zimpel Experiment

  23 augustus Check-Up Experience - Zwijndrecht

  25 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  27 augustus Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  30 augustus Workshop 'Leef je gezondheid' - Zwijndrecht

 
 

Product van de maand Augustus

 

Augustus 2017, maand vol zonnig nieuws
De gehele maand staat in het teken van cosmetica in de breedste zin van het woord. Wij bieden deze maand een aantal mooie promoties een voordelige acties, nieuwe biologische producten en handige tips en een paar fijne recepten voor huidverzorging van de kleine Alchemist. In augustus zullen we twee prachtige gezondheidsproducten lanceren. 

Nieuwsgierig geworden? Aankomende weken zullen we telkens een tipje van de sluier oplichten. 


 

Boek van de maand augustus!

 

'Jij bent de placebo' Joe Dispenza


Is het mogelijk om te genezen met enkel je gedachten - zonder medicatie of operatie? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je misschien zou verwachten. In Jij bent de placebo bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die een hartaandoening, een depressie, reumatoïde artritis en zelfs de ziekte van Parkinson keerden door in een placebo te geloven.

Dr. Joe vertelt ook de verhalen van andere mensen die om dezelfde reden juist ziek werden en zelfs zijn overleden, zoals slachtoffers van een voodoo-vloek of van een foutieve medische diagnose van een fatale ziekte. 

 

Cadeau van de maand

 Het cadeau van de maand is een fijn stukje Aleppo zeep, mooi ingepakt met een geschept natuurpapier….een echt cadeautje dus!
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten