Feiten over de WHoly Oly
Weet jij hoe het zit met alle soorten kokosolie? Hier vind je alles uitgelegd over onze WHoly Oly. Lees ook meer over de Roos, bloem van het hart, en haar kostbare olie en over de Innerwise 'geneeskunst' en tweedaagse cursus. 
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

WHoly Oly Kokosolie

alle feiten op een rij

 

 
Weet jij hoe het zit met alle soorten kokosolie?

Kan jij door het bos van aanbod de bomen niet meer zien? Hier vind je alles uitgelegd over de WHoly Oly, want dat is de kokosolie die wij van oorsprong tot gebruik door en door kennen.

WHoly Oly, 100% biologisch geteelde en meerdere malen gecertificeerde kokosolie importeren we nu al bijna 5 jaar van een kleine plantage (8 hectare) in India. Wij kennen deze vriendelijke en oprechte Indiase familie persoonlijk.

De WHoly OLy is werkelijk van Top kwaliteit en bewezen werkzaam, die informatie krijgen we van onze tevreden klanten en onze wederverkopers. Onze lieve en gewaardeerde klantenkring weet dat wij absoluut veel onderzoek doen naar de kwaliteit van onze producten en dus alleen het beste in huis halen. Zo ook onze WHoly Oly.

Hierbij dus alle feiten op een rij, de certificeringen en bereidingswijze van de WHoly Oly. Lees verder voor de certificeringen en fabricage van de WHoly Oly.

 

 

Rozenolie

 

Roos, bloem van het hart

Hoe liefelijk en zuiver is de geur van een echte roos. Hoe heerlijk is het om deze geur te ruiken en je ermee te verbinden. Niet alleen heerlijk geurend maar ook zeer werkzaam voor lichaam en geest. De roos is sinds mensenheugenis verbonden met het hart en dus met de liefde. Niet voor niets dat geliefde rode rozen aan elkaar schenken. 


 

Tweedaagse Basis cursus Innerwise

op donderdag 20 en 27 juli
 
 
Deze zeer interessante en waardevolle cursus is een groot cadeau voor jezelf en de mensen in je directe omgeving die jij ermee op weg kan helpen! 

Wat is Innerwise? Innerwise is ontwikkeld door de Duitse arts Uwe Albrecht, die zich al tijdens zijn studie geneeskunde afvroeg, of de gezondheidzorg wel echt gezond makend is. Vervolgens is hij op zoek gegaan naar andere alternatieve geneeswijzen en heeft uiteindelijk zijn eigen “geneeskunst” ontwikkeld, die iedereen die het wil kan leren en toepassen. Daarvoor is het nodig dat je leert (in)voelen en vertrouwen op de antwoorden die je krijgt op de vragen die je stelt. Je hebt geen scan, röntgen o.i.d. nodig!


 

Boek van de Maand Juli!

 

'Etherische oliën voor lichaam, ziel en geest' - Michael Kraus

Dit boek is opgedragen aan de reukzin, ons zintuig dat tot nu toe ten onrechte achtergesteld werd bij de andere zintuigen. Op eenvoudige maar gedetailleerde wijze behandelt "Etherische oliën voor lichaam, ziel en geest" in alfabetische volgorde 141 verschillende olien, van de olie van het afrikaantje tot die van de zilverspar.

Zo vind je o.a. instructies voor in- en uitwendige toepassing; de werking van de diverse oliën op lichaam en psyche; informatie over chemische samenstelling en het oliegehalte van de afzonderlijke planten.
 

Product van de Maand Juli!

 

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten.

Dit gebeurt volgens een welbepaald procédé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Het is ook daarom dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd. Wij hebben de etherische olien van Merlijn Wellness in ons assortiment opgenomen, deze zijn 100% natuurzuiver.


 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Komende week op donderdag 13 juli in plaats van vrijdag 14 juli!

Van harte welkom voor een kopje bio kruiden thee en een gezellig samen-ZIJN. Ook kun je op deze dag langskomen om jouw producten op te halen. Wederom van harte welkom van 13.30 tot 16.30 uur. 


Agenda


  13 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag (Op een donderdag)

 
  20 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 1

  21 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles Special: Rug/Psoas spier

 
  23 juli Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  27 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 2

 
  28 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 

Cadeau van de maand

 5 ml lavendelolie van Merlijn 100% zuiver. 
Je ontvangt een glazen flacon incl druppeldopje, beschrijving van het product en vele nuttige tips voor het gebruik.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten