Black (Blessed) Seed olie, tegen alle ziekten?
Nu met 20% korting op de aankoop van 2 flacons Black Seedolie à 125 ml. Lavendelolie, vriend van bijna iedereen; Innerwise basiscursus, nog enkele plaatsen beschikbaar. 
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Black (Blessed) Seed olie

tegen alle ziektes?

 

 
Black seed olie wordt niet voor niets blessed (gezegende) olie genoemd

Al meer dan duizenden jaren is deze olie een zeer belangrijk volksgeneesmiddel zowel in de Arabische als ook in de Indiase wereld. Van oudsher wordt de Black Seed olie gebruikt voor maag- en darmklachten, spasme, astma, hoofdpijn en parasieten. Maar ook voor diverse huidkwalen kan deze krachtige olie worden ingezet!

Meer dan 80% van de olie is onverzadigd en bevat omega 3, 6 en 9 in een juiste verhouding. Verder bevat dit krachtige goedje meer dan 100 componenten die allen in perfecte samenwerking de balans van het lichaam kunnen herstellen. De uitspraak in zowel de Bijbel als de Koran dat Black Seed zou helpen tegen alle ziekten behalve de dood zou zo maar eens waar kunnen zijn!
Het zaad wordt koud geperst geeft tot 40% olie, tevens een heilzame essentiële (vluchtige olie) met een heel karakteristieke geur en smaak. Black Seed olie bevat calcium, ijzer, natrium, fosfor, zink en koper, vitamine B1, B2, B3, B6, B11. Gebruik en dosering van deze olie wordt individueel bepaald.

Deze week twee verpakkingen Black seed olie à 125 ml voor €27,50 in plaats van €35,00 (dus €7,50 korting).

 

 

Lavendelolie, vriend van bijna iedereen

 

Deze maand 5 ml zuivere Lavendel olie cadeau

Wie kan die liefelijke Lavendelgeur weerstaan? Lavendelolie laat een sfeer van zuiverheid, frisheid en orde ontstaan. Zij verdrijft slechte gedachten en boze indrukken. Zelfs depressies worden lichter. 

De geur van Lavendel geeft het gevoel van een grote schoonmaak, letterlijk wast Lavendel alles heerlijk schoon, ontspant de overbelaste geest en geeft ontspanning bij verkramping.  


 

Innerwise tweedaagse Basiscursus

nog enkele plaatsen beschikbaar
 
 
Deze zeer interessante en waardevolle cursus is een groot cadeau voor jezelf en de mensen in je directe omgeving die jij ermee op weg kan helpen! 

Wat is Innerwise? Innerwise is ontwikkeld door de Duitse arts Uwe Albrecht, die zich al tijdens zijn studie geneeskunde afvroeg, of de gezondheidzorg wel echt gezond makend is. Vervolgens is hij op zoek gegaan naar andere alternatieve geneeswijzen en heeft uiteindelijk zijn eigen “geneeskunst” ontwikkeld, die iedereen die het wil kan leren en toepassen. Daarvoor is het nodig dat je leert (in)voelen en vertrouwen op de antwoorden die je krijgt op de vragen die je stelt. Je hebt geen scan, röntgen o.i.d. nodig!


 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  20 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 1

  21 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles Special: Rug/Psoas spier

 
  23 juli Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  27 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 2

 
  28 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 

Product van de Maand Juli!

 

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten.

Dit gebeurt volgens een welbepaald procédé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Het is ook daarom dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd. Wij hebben de etherische olien van Merlijn Wellness in ons assortiment opgenomen, deze zijn 100% natuurzuiver.


 

Boek van de Maand Juli!

 

'Medisch Medium' - Anthony William

Anthony William, het Medisch Medium, heeft wereldwijd tienduizenden mensen geholpen om te genezen van aandoeningen waarbij artsen geen goede diagnose konden vinden, de behandeling onvoldoende effect had of geen oplossing voor handen hadden. 

Vanaf zijn vierde jaar hoort Anthony een stem die hem glasheldere informatie geeft over mensen om hem heen, en hij weet hen daardoor exacte informatie te geven over hun gezondheid en de onderliggende oorzaak van en remedie voor klachten en aandoeningen. Tot op de dag van vandaag heeft Anthony spectaculaire resultaten geboekt. Zelfs artsen die hun patiënten niet meer kunnen helpen roepen de hulp van Anthony in. Voor meer info zie ook dit artikel op Wanttoknow en dit filmpje.
 

Cadeau van de maand

 5 ml lavendelolie van Merlijn 100% zuiver. 
Je ontvangt een glazen flacon incl druppeldopje, beschrijving van het product en vele nuttige tips voor het gebruik.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten