Berberine is een veelvoudig kampioen
Deze week bieden we Berberine voor een mooie prijs aan. In het oude China wist men het zeker! Berberine kan als natuurlijk antibioticum worden ingezet. Maar ook werden er verhalen verteld over de superkracht van dit gele plantje. Lees verder...                                                                        
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

BERBERINE

is een veelvoudig kampioen!

 

 
60 Berberine capsules van 37,05 nu voor slechts 34,95!

Deze week bieden we Berberine voor een mooie prijs aan. Deze actie is geldig vanaf vandaag t/m vrijdag 23 juni 2017. 

In het oude China wist men het zeker! Berberine kan als natuurlijk antibioticum worden ingezet. Maar ook werden er verhalen verteld over de superkracht van dit gele plantje. Zo zou Berberine het leven niet alleen verlengen, maar ook de kwaliteit hiervan aanzienlijk verbeteren. Zo is bekend dat Berberine een helend effect heeft op het darmslijmvlies, maar ook bij gewrichtsaandoeningen zoals reuma, artritis en artrose. Eigenlijk logisch als je weet dat Berberine een breedband ontstekingsremmer is.

Verder zou Berberine kunnen ondersteunen in de behandeling tegen kanker en de bloeddruk verlagen. Berberine verlaagt en stabiliseert de suikerspiegel in het bloed, maar werkt ook regenererend op de lever. Stabiliseert het cholesterolgehalte en zou preventief werken tegen Malaria en Alzheimer.

 

 

Activatie van jouw zelfhelend vermogen

gratis lezing op 21 juni 2017
 

Kun je dat zelfhelend vermogen op een simpele wijze vergroten? Is het zelfhelend vermogen als je ouder wordt minder? Hoe belangrijk zijn de kleinste bloedvaatjes voor het behoud van jouw gezondheid? 

Wil je weten hoe de Bemer therapie hier een sleutelpositie in kan betekenen? Kom dat naar de lezing van 21 juni 2017. Liesbet Muijlwijk (therapeut en Bemer deskundige) legt je haarfijn uit hoe deze wetenschap kan werken voor jouw gezondheid.
 

Boek van de Maand Juni!

 
 

Hoera!! Op 31 mei 2017 lanceerde Yfke Laanstra haar nieuwe boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn'.

In onze ogen heeft Yfke een zeer vernieuwend en uniek boek geschreven die in een catogorie zou moeten vallen die nog niet bestaat…..Computertechnologie en menselijk potentieel met elkaar verbinden is een hele opdracht, maar Yfke heeft deze verbinding helemaal helder gemaakt in haar bijzondere boek. Yfke legt in haar boek ook heel duidelijk uit wat het verschil is tussen nanotechnologie en biologische nanotechnologie (Nano mineralen). Wij zijn dus erg blij met deze verhelderende uitleg.
 

Product van de Maand Juni!

 
Vitamine B12 altijd zonder verzendkosten. Heb je B12 nodig? Bel de advieslijn op 06 - 801 571 26; elke maandag (behalve op 2e pinksterdag) van 9.30 tot 12.00 uur.
 

Gezocht: Duizendpoot

 
 
Onze steun en toeverlaat en duizendpoot Tuba is zwanger. Binnenkort gaat zij met zwangerschapsverlof. Dus zoeken we voor deze periode (en wellicht voor een langere tijd) een duizendpoot met de volgende kwaliteiten:

Kun jij “outside the box” denken? Wil je in een fijn team werken waarbij het 'samen creëren' gevoel hoog in het vaandel staat? Ben je een echt mensenmens? Sta je open voor nieuwe inzichten? Wil je werken bij een bedrijf waar het (bijna) nooit saai is?
Heb je ervaring met Exact of ander boekhoudprogramma’s?
Ben je bekend met algemene administratie, het beantwoorden van mails, het documenteren en het plannen en organiseren van evenementen?
Sta je open om te leren?
Ben je flexibel in de werktijden?
Ben je per direct beschikbaar? Dit voor minimaal drie maanden.

We zoeken voor twee á drie dagen in de week een medewerker M/V. Leeftijd is niet belangrijk, positieve levenshouding wel.
Denk je dat deze baan echt op jouw lijf geschreven is? Mail dan je motivatie en CV door naar info@sundancer.nl

 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  19 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  21 juni Presentatie Bemer therapie - Zwijndrecht

Checkup Experience Zwijndrecht

  23 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  25 juni Presentatie Bemer Therapie - Bunnik

 
  26 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  30 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  7 juli Bewegingsles special: de rug (Psoas spier)

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  14 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  20 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise

 

Cadeau van de maand

 

Dit Fair-Trade en in Guatemala handgemaakte poppetje zal je er altijd aan blijven herinneren dat je een zorgenloos en liefdevol leven mag leiden.

Wij vonden dit kleine geschenkje en werden op slag verliefd op de liefdevolle uitstraling van deze handgemaakte poppetjes. Dit poppetje sturen we bij elke bestelling mee.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten