Gouden detox voor het lichaam. Ayurvedische drinkflessen van koper nu met gratis tongschraper. Wil jij ook je gezondheidsvraag stellen aan Dr. Frits van der Blom? 

Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Gouden detox

 

 
                                           
Juist nu de herfst gaat komen en de natuur zich weer terugtrekt voor een herstelperiode is het de juiste tijd om je lichaam te ontdoen van toxines. De beste periodes in het jaar om je lichaam te detoxen zijn de herfst en het voorjaar. Golden Force – het Curcumine water helpt ons om op celniveau te ontdoen van toxines. De Golden Force doet nog veel meer! Helpt ook de lever met haar opruimwerkzaamheden, schoont de aders van plak en brengt de alvleesklier weer in balans. 

Meer Gouden detox tips?
          Lees verder

 

     
                               
                               

 


   Koperen drinkfles nu met gratis tongschraper

 

                                              

Koper is voor wat de Ayurvedische tradities betreft Het goud voor de gezondheid. Door te drinken uit koperen bekers of flessen, maar ook om dagelijks de tong te reiniging met een koperen tongschraper werden als gezonde rituelen beschouwd om een lang en gezond leven te verkrijgen.

                                     Lees verder
                                            
                                                               

                               
 

Wil jij ook je gezondheidsvraag stellen aan Dr. Frits van der Blom?

 
 

                                      

Kom dan ook naar het Dr. Frits van der Blom Event op 18 september van 14.00 tot 22.00. Dr. Frits van der Blom gaat binnenkort naar het buitenland verhuizen. Ieder jaar zal hij een maand naar Nederland keren om een lezing of evenement te organiseren. Dus als je mee wilt doen met dit unieke Event….

                   Meld je dan hier aan                                          

              
                                               
 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 

 

Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee.                       

 

   
 
 

Agenda

 
 

                                              

13 september           Basiscursus innerwise

15 september           Vrijdagmiddag inloopmiddag

15 september           Bewegingsles special: de psoas spier

18 september           Dr. Frits van der Blom speciaal event

20 september           Check-Up Experience Zwijndrecht

20 september           Basiscursus innerwise deel 2

22 september           Geen vrijdagmiddag inloopmiddag!

24 september           Presentatie bemer therapie

29 september           Vrijdagmiddag inloopmiddag

29 september           Bewegingsles special

      
 
                               
 

Product van de maand September

 

 
September staat in het teken van GOUD. Deze maand zullen wij een aantal GOUDEN producten onder de aandacht brengen.
 
Product van de maand is de Golden Force, het meest krachtige curcuminewater.
 

  

                                                                              
     Lees verder..

     
 

Boek van de maand september!

 

'Medical medium' Anthony William 


In dit revolutionaire boek vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en leefstijl. Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit op een andere plek zo duidelijk beschreven is, zoals over de werkelijke oorzaak van de ziekte van Lyme en de schildklieraandoening Hashimoto.

 

Cadeau van de maand

 

Golden T, bekrachtiger van vitale lichaamsfuncties. Deze krachtige thee drink heerlijk weg en kan altijd en overal worden gedronken. Golden T is fris met een ietwat kruidige ondertoon. Kruiden zoals Goudsbloem, Kamille, Artisjok, Brandnetel, Cat’s Claw, Verveine en Bittere sinaasappel werken samen tot een versterkend mengsel voor om een goede gezondheid te bewaren. Gebruik per mok of theepot 1 gram (theelepel), warm water van ongeveer 80 graden, dus niet gekookt. Laat de kruiden ongeveer 10 minuten trekken. Geniet van deze heerlijke thee. Proost op jouw gezondheid! Cadeau van de maand 15 gram Golden T, goed voor 15 maal heerlijk genieten!  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten