Sundancer - Geneeskrachtige alchemie
April staat in het thema van geneeskracht, activeer en/of stimuleer je eigen geneeskracht! Lees ditmaal meer over geneeskrachtige alchemie. Zie daarnaast onze events en veel meer!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
bekijk deze online
Facebook share Twitter share

Geneeskrachtige alchemie

** We gaan per 22 april verhuizen, houdt onze nieuwsbrief en website in de gaten voor actueel nieuws **

De kleine alchemist, dat ben jij!

In onze visie kan niets van buiten het lichaam het lichaam genezen dan het lichaam zelf. We beschikken allemaal over een innerlijke geneeskracht! De kunst is deze te activeren en te ondersteunen, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam haar werk kan doen. En dan met name door alles wat Moeder Natuur ons te bieden heeft; van bijvoorbeeld de voeding van de zon tot de voeding die we halen uit ons (gezonde) eten.

'In onze visie kan niets van buiten het lichaam het lichaam genezen dan het lichaam zelf'

Jij kunt jouw gezondheid in eigen hand nemen, gewoon met gezond verstand en creatiekracht. Of het nu gaat over huid- en haar verzorging of over het maken van je eigen gezondheidsmiddelen.

De kleine alchemist laat het je allemaal zien en legt het op heldere wijze uit zodat jij het thuis ook kunt. Niet alleen werkzaam, maar ook zeer voordelig om alles zelf te maken. 

De Kleinste Alchemist
Op 2 april is de eerste en tegelijkertijd ook jongste Kleine Alchemist geïnitieerd met een diploma! En hiermee heeft ze een mooie basis gelegd voor haar stralende gezondheid, jong geleerd is immers oud gedaan! In totaal hebben drie generaties het diploma ontvangen: Eline en zowel haar moeder Mariska als haar oma Marja.

Workshops
Wil je zelf ook graag zo'n diploma ontvangen? Doe dan mee met onze workshops, zie voor de data verderop in deze nieuwsbrief.

Columns Spiegelbeeld Magazine
Maandelijks verschijnt er van de hand van Rineke een column vanuit De Kleine Alchemist in Spiegelbeeld Magazine. Ook schrijft ze met regelmaat artikelen, In Juni zal er een artikel van haar hand verschijnen over zonverzorging.

Checkup Experience

Inmiddels zijn we al geruime tijd met de checkup experience "on tour" door Nederland! De volgende locaties doen we aan of hebben we al aangedaan: 

Eindhoven, Nederweert, Den Haag, Maastricht, Neerpelt, Koog aan de Zaan, Breskens, Terneuzen-Axel en natuurlijk Driebergen en Oud-Beijerland

Kijk in de agenda, er komen weer diverse nieuwe data aan! 

Dit worden heel bijzondere dagen waarop je in de gelegenheid wordt gesteld om een afspraak te maken voor een totale checkup.

Voor 15apr in Oud-Beijerland zijn er nog enkele plekken vrij!

Checkup onderdeel: Tong diagnostiek (Ayurvedisch)
Al meer dan 4000 jaar werd er door middel van tong-diagnostiek een helder beeld gegeven over gezondheid. Ook vroeger bij de huisarts werd de tong nauwkeurig bestudeerd. 

De vorm, het beslag van de tong en eventuele afwijkingen vertellen veel over je gezondheid of het ontbreken daarvan.

lees meer →


Alchemist Workshops 

De komende workshops staan o.a. gepland: 

10 apr: workshop 
locatie: Oud-Beijerland 
'Maak je eigen zonne-verzorging'

Zie ook onze 15 tips voor een stralende zonverzorging.

11 apr: workshop 
locatie: Oud-Beijerland 
'Huid- en haarverzorging maken'

Hoe leuk en fijn is het om je eigen huid- en haarverzorging te bereiden als een echte expert.

23 mei: workshop 
locatie: Oud-Beijerland 
'Huisapotheek zelf maken -deel 1'

30 mei: workshop 
locatie: Oud-Beijerland 
'Huisapotheek zelf maken -deel 2'

lees meer →

Op de agenda

Naast de Checkup Experiences zijn de komende activiteiten o.a. gepland:   

10 apr: Vrijdagmiddag Inloopmiddag

11 apr: Behandeling 
locatie: Oud-Beijerland 
'Reiki of een klankschalen /ayurvedische/ ontspannings massage' door Samantha Nice.

23 apr: Lezing/ kennismaking 
locatie: Oud-Beijerland 
'Manus Skulls/ Kristallen schedels' door Ivo Manus.

25 apr: Symposium 
locatie: Breda 
Bezoek onze stand op 'Graancirkels, 20 jaar verder'.

Wat is na 20 jaar onderzoek van graancirkels in Nederland maar ook daarbuiten de stand van zaken? Weten wij nu wie de graancirkelmakers zijn? Wat betekenen de graancirkels?

lees meer →

In onze webshop

Nieuw in de shop!
De Shoti Maa Magic (Tea) Box welke bestaat uit 12 verschillende theezakjes met betoverende namen als 'Life on wings' en 'Purity Flame'. En het boek 'Gezond met zonlicht' door Andreas Moritz.

Gratis thee sample
Deze maand ontvang je bij elke bestelling 2 samples  Reishi thee. Lees meer over Reishi in ons blog.

Stralende alchemie!
Verwen en verbeter je huid door Moeder Natuur met onze huidolie Stoere Bertha collectie en poets je tanden op de nieuwste en zuiverste manier met onze Tandenpoetspoeder.

Aanbieding

lees meer →

Online consult boeken

Onze nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om online jouw (telefonisch) consult en/of behandeling te boeken. Klik hier voor deze boekingspagina.

lees meer →

volg ons op Twitter | vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, all rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.
uitschrijven uit deze lijst | uitschrijven uit alle lijsten