Sundancer - Activeer je geneeskracht!
April staat in het thema van geneeskracht, activeer en/of stimuleer je eigen geneeskracht! Lees ditmaal meer over de (genees)kracht van paddestoelen. Zie daarnaast onze events en veel meer!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
bekijk deze online
Facebook share Twitter share

Activeer je geneeskracht!

** We gaan per 22 april verhuizen, houdt onze nieuwsbrief en website in de gaten voor actueel nieuws **

Vaak is het zo eenvoudig om je lichaam krachtiger te maken, heb je er vertrouwen is? Je lichaam en geest kan veel meer dan je denkt (zie ‘U kunt meer dan U denkt’ en ‘U kunt veel meer dan u denkt’ van Dr. Moolenburgh)!

Deze maand vol geneeskracht schenken we aandacht aan diverse krachtige middelen om jouw geneeskracht te activeren en/of te stimuleren. 

Paddenstoelen power!
Paddenstoelen zijn niet alleen fantastische opruimers en herstellers in de natuur, maar ook in het lichaam worden deze geweldige krachtpatsers ingezet als opruimers. In Japan en China zijn de paddenstoelen al eeuwen krachtige medicijnen. Wij kunnen veel leren van deze oude en wijze manier van denken. Daar waar wij in de Westerse wereld niet meer over medicijnen uit de natuur mogen spreken en zelfs de uitleg op de verpakking ontbreekt, gaat de Oosterse kennis van het zelfhelend vermogen van het lichaam vele malen verder en is er (nog) geen belemmering door dit soort regelgeving. Want waar is men bang voor? Dat wij allen opstaan en zelf onze eigen therapeut worden? Onze eigen gezondheid manifesteren? 

Reishi
Reishi, de paddenstoel der onsterfelijkheid of de Cordyceps, de keizer van alle paddenstoelen zijn ontzettend krachtige middelen boordevol met antioxidanten en geneeskrachtige ingrediënten. Zie het speciale blog item hierover.

Webshop
Zie onze Reishi thee in onze webshop en ons boek over 'Geneeskrachtige paddestoelen' van Dr. Th.H.L. Michiels; Dit boek verandert voorgoed uw kijk op de paddenstoel! 

Heb je moeite om jezelf daadkrachtig neer te zetten? Voelt het nieuwe pad nog wat onzeker? Pieker je veel over je gezondheid? De '4 paddenstoelen combinatie' van Bach Bloesem Remedies Nederland helpen je op een milde wijze de oude rommel op te ruimen en schenken je zelfvertrouwen.

Vrijdagmiddag Inloopmiddag
Wil je laten testen of jouw lichaam deze producten goed kan gebruiken? Dit kan op onze Vrijdagmiddag Inloopmiddag. Mocht je hierna e.e.a. thuis willen gebruiken, of het boek willen lezen, dan kun je het ook gelijk meenemen.

Checkup Experience

Inmiddels zijn we al geruime tijd met de checkup experience "on tour" door Nederland! De volgende locaties doen we aan of hebben we al aangedaan: 

Eindhoven, Nederweert, Den Haag, Maastricht, Neerpelt, Koog aan de Zaan, Breskens, Terneuzen-Axel en natuurlijk Driebergen en Oud-Beijerland

Kijk in de agenda, er komen weer diverse nieuwe data aan! 

Dit worden heel bijzondere dagen waarop je in de gelegenheid wordt gesteld om een afspraak te maken voor een totale checkup.

Voor 15apr in Oud-Beijerland zijn er nog enkele plekken vrij!

Activeer/stimuleer je geneeskracht!
Vooral in het voorjaar kan je lichaam wel een boost gebruiken om de winter van zich af te schudden en zich klaar te maken voor de zomer.

Tijdens een Checkup Experience wordt op Westerse, Ayurvedische en Chinese wijze, door twee ervaren therapeuten met elk hun eigen specialisatie, naar jouw gezondheid gekeken.  Om zo jouw sterke en zwakke punten te signaleren en hieraan te werken.

lees meer →


Alchemist Workshops 

De komende workshops staan o.a. gepland: 

10 apr: workshop 
locatie: Oud-Beijerland 
'Maak je eigen zonne-verzorging'

Een 100% natuurlijk product maken voor in de zon, maar ook als anti-age dagverzorging. 

Bijzondere en kostbare oliën maken dit product waardevol en zinvol. Voortaan gebruik je alleen deze balsem voor jezelf en (klein)kinderen. Een heerlijk smeerbaar product! 

Op deze avond leer je ook veel over de zon zelf en wat deze voor jouw gezondheid kan betekenen. Een zonnig avondje!

11 apr: workshop 
locatie: Oud-Beijerland 
'Huid- en haarverzorging maken'

Hoe leuk en fijn is het om je eigen huid- en haar-verzorging te bereiden als een echte expert.

lees meer →

Op de agenda

Naast de Checkup Experiences zijn de komende activiteiten o.a. gepland:   

3 apr: Vrijdagmiddag Inloopmiddag

8 apr: GVA Lezing 
locatie: Oud-Beijerland 
'Brood uit stenen' door Marc Daelemans.

Tijdens de lezing krijgt u tekst en uitleg over de volledige water- en voedselkringloop met o.a. natuurlijke afvalwater– en regenwaterzuivering. 

En de natuurlijke landbouw-methoden van Julius Hensel, met daarbij het belang van mineralen voor de gezondheid van de bodem, het water, plant, dier en mens.

23 apr: Lezing/ kennismaking 
locatie: Oud-Beijerland 
'Manus Skulls/ Kristallen schedels' door Ivo Manus.

25 apr: Symposium 
locatie: Breda 
Bezoek onze stand op 'Graancirkels, 20 jaar verder'.

lees meer →

In onze webshop

Nieuw in de shop!
De '4 paddenstoelen' Bachbloesem remedie. Deze remedie heeft met het neerzetten te maken, met je manifestatie en ze laat je de meest krachtige vorm vinden, om jezelf tot uitdrukking te brengen.

Gratis thee sample
Deze maand ontvang je bij elke bestelling 2 samples Reishi thee cadeau (goed voor 2L thee)! 

Reishi
Reishi is één van de meest vooraanstaande geneeskrachtige/ medicinale paddenstoelen die in Aziatische landen zoals China, Japan en Korea, gebruikt worden.

Paddenstoelen zoals Reishi (Ganoderma lucidum) staan in de TCM ('Traditional Chinese Medicine') hoog in aanzien, vanwege hun geneeskrachtige werking bij tal van ziektes.   

lees meer →

Online consult boeken

Onze nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om online jouw (telefonisch) consult en/of behandeling te boeken. Klik hier voor deze boekingspagina.

lees meer →

volg ons op Twitter | vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, all rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.
uitschrijven uit deze lijst | uitschrijven uit alle lijsten