Abrikoospitolie: krachtig tegen veroudering en veel meer...
Alleen op zaterdag 22 juli 2017 10% korting op alle (etherische) oliën. Frankincense, een heilige olie uit het verre Oosten, inclusief gratis recept van de Kleine Alchemist. 
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Abrikoospitolie

krachtig tegen veroudering en veel meer....

 

 
Profiteer alleen op zaterdag 22 juli van 10% korting op alle etherische en basisoliën

Vooral met zoveel zon is deze 100% krachtige en natuurlijke Abrikoospitolie aan te raden!

Abrikoospitolie wordt snel door de huid opgenomen en beschermt per direct de huid tegen beschadigingen van teveel zon (zon is goed voor je huid, maar verbranding beschadigd). Abrikoospitolie maakt in de huid elastine en collageen aan zodat de huid weer glad en strak wordt. Zelfs bij de tere oogstreek werkt Abrikoospitolie zacht en gladmakend. Ja, zelfs oog make-up vliegt van de oogleden op delicate en verzorgende wijze. 

In de “alternatieve” wereld wordt zelfs gesproken dat Abrikoospitolie tegen foute celdeling van de huid zou kunnen helpen. Wat we wel weten en mogen zeggen is dat als er vreemde plekjes op de huid ontstaan, ze vaak verdwijnen met het dagelijks aanbrengen van een beetje Abrikoospitolie

 

 

Frankincense, heilige olie uit het verre Oosten

 

Frankincense (Wierook) is vanuit de oudheid een heilige olie en wordt als zodanig al duizenden jaren gebruikt.

Ook de wijzen uit het oosten brachten het kindje Jezus Mirre, Wierook en Goud (wat hoogstwaarschijnlijk Kurkuma is geweest). Geschenken voor een lang en gezond leven, onze werkelijke rijkdom. In zowel Europa als Amerika zijn wetenschappelijke onderzoeken gaande over de helende werking van Frankincense (Wierook). 


 

Bemer presentatie

23 juli in Bunnik, gratis toegang
 
 
Stel je voor dat je een knopje naast je bed hebt.
Daar druk je 2 maal per dag op (’s avonds voor je gaat slapen en ’s ochtends als je wakker wordt). En doordat je 2 keer per dag op dat knopje drukt, krijg je meer energie, ondersteun je al je organen, bouw je 80% van je fysieke klachten af. 

Zou dat interessant voor je zijn? 

Je bent van harte welkom op de presentatie op zondag 23 juli om 14:00 uur in het Postiljon Hotel in Bunnik. Indien je je aanmeld ben je welkom om GRATIS deel te nemen.

Voor meer informatie over Bemer klik hier.


 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  23 juli Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  27 juli Basiscursus 2-daagse Innerwise - dag 2

 
  28 juli Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  4 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles special: de rug/ Psoas spier

  10 augustus Check-Up Experience - Driebergen

  11 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  23 augustus Check-Up Experience - Zwijndrecht

  27 augustus Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  30 augustus Workshop 'Leef je gezondheid' - Zwijndrecht

 
 

Product van de Maand Juli!

 

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten.

Dit gebeurt volgens een welbepaald procédé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Het is ook daarom dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd. Wij hebben de etherische olien van Merlijn Wellness in ons assortiment opgenomen, deze zijn 100% natuurzuiver.


 

Boek van de Maand Juli!

 

'Medisch Medium' - Anthony William

Anthony William, het Medisch Medium, heeft wereldwijd tienduizenden mensen geholpen om te genezen van aandoeningen waarbij artsen geen goede diagnose konden vinden, de behandeling onvoldoende effect had of geen oplossing voor handen hadden. 

Vanaf zijn vierde jaar hoort Anthony een stem die hem glasheldere informatie geeft over mensen om hem heen, en hij weet hen daardoor exacte informatie te geven over hun gezondheid en de onderliggende oorzaak van en remedie voor klachten en aandoeningen. Tot op de dag van vandaag heeft Anthony spectaculaire resultaten geboekt. Zelfs artsen die hun patiënten niet meer kunnen helpen roepen de hulp van Anthony in. Voor meer info zie ook dit artikel op Wanttoknow en dit filmpje.
 

Cadeau van de maand

 5 ml lavendelolie van Merlijn 100% zuiver. 
Je ontvangt een glazen flacon incl druppeldopje, beschrijving van het product en vele nuttige tips voor het gebruik.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten